Dette visste du IKKE årets Camp Kulinaris!

Heisann!

Camp Kulinaris har allerede rukket å rulle for en periode på TV3! Derfor tenkte jeg det var på tide å gi dere litt behind the scenes-info, for det er mye dere seere går glipp av, som vi både er glad for at ikke kommer med, men det er også ting som skjer som blir klippet ut. Nå skal dere få noen artige opplysninger fra meg!

♣ Vi elsket å snakke om Kjartan

Kjartan Skjelde var en spennende og autoritær skikkelse som vi så ved få anledninger, og derfor var det gøy å prate om ham. Vi pratet om hva slags mat vi trodde han likte, hvordan han var som sjef, hvem av oss han likte og mislikte, hva som får ham til å smile, og mye mer. Vi likte rett og slett å lage vårt eget bilde på ham, og jeg må innrømme at det var veldig gøy når samtalene løp løpsk og fantasien fikk utfolde seg.

♠ Pia sin koffert

Etter at Pia ble syk og dro hjem, hadde jeg lenge en tro på at hun kom tilbake. Jeg bodde i skuret i hagen sammen med Daniel. Pia sine ting stod lenge urørt på rommet innerst, og jeg tok det som et bra tegn. Pia og jeg var faktisk på god vei til å finne tonen, og vi skulle jo lage dessert sammen, så jeg savnet henne. En trist dag kom produksjonen og tok tingene til Pia, og da skjønte jeg at håpet muligens var ute… Hun hadde en jakke hengene fortsatt, og jeg lot den bli et evig minne om Pia.

♠ Anna Anka

Jeg gledet meg skikkelig til å bli kjent med Anna Anka. Som jeg trodde, lignet hun ikke mye på den vi Normenn tror hun er. Isteden vil jeg si at hun er en veldig omsorgsfull, sprudlende og blid jente, og jeg fant en plass i hjertet mitt til henne, og håper jeg ser henne igjen en vakker dag. Hun fikk selvsagt sine uenigheter med noen, men sånn er det jo når mange ulike personligheter blir satt sammen på den måten. Hun er en dame som er tydelig på det hun mener, og dette var en egenskap noen andre også hadde… Da blir det kræsj.

♠ Kjartan skremmer med vilje

Mange synes jeg er fjasete når jeg hyler og skriker for alt Kjartan slenger på bordet. Men hallo… Alt han kastet fra seg ble kastet brått mot oss, og det landet typ 3 centimeter unna meg. Jeg skvatt så det bare etter, og jeg er til hverdags ekstremt skvetten! Jeg fikk virkelig noia noen ganger der, og var sikker på at jeg skulle få både krabber og blekksprut i fanget. Jeg er sikker på at Kjartan elsket masterclass på grunn av muligheten til å skremme noen av oss.

♣ Å bo i skuret var verre enn det så ut

Det var god grunn til at jeg ga et ekstra forsøk på å kapre et rom inne i felleshytten. I skuret bak var det ISKALDT, luktet fuktig, det var edderkopper, ikke noe toalett, og sengene var sykt smale. Hjemme sover jeg på 210×210, så jeg var oppriktig redd for å ramle ut om natten. Jeg tenkte at guttene ikke brydde seg om mine overflatiske problemstillinger, og håpte derfor de ville bytte rom, men den gang ei. Men ey… Jeg endte med å sove i skuret, og bodde jo faktisk alene der, i og med at Pia ble syk og Daniel røk… Det var litt deilig å ha et lite sted for seg selv, men det var også litt ensomt.

♠ Kjartan spiste på en spesiell måte

Har du noen gang sett på kokkeprogrammer og lurt på hvorfor de gjør 70 ulike ansiktsuttrykk når de smaker på noe? Kjartan fikk det tidvis til å se ut som han virkelig HATET maten min. Han rørte rundt i det, senket sammen øyebrynene og så ekstremt misfornøyd ut. Dette medførte at jeg selv begynte å gjøre masse rare ansiktsuttrykk, da jeg ofte speiler personen jeg kommuniserer med.

♠ Uten mobil

Vi hadde nesten ikke mobil. Vi fikk mobilen hver fjerde dag, og i kun én time. Da kunne vi ringe hjem, sjekke mail, høre på musikk, sjekke Some, og så videre… Det var egentlig deilig å slippe omverden litt, synes i alle fall jeg. Det var skikkelig rart å ringe hjem, og det var så rart at jeg i løpet av fire dager hadde opplevd fem ganger så mye som de hjemme. Jeg hadde typ lært meg å lage fondant, iskrem, smakt oksetunge, reddet en krabbe, servert mat til 22 mennesker, fått kjeft av Kjartan, imens de hjemme hadde vært litt på jobb… Det ble skikkelig surrealistisk!

 

Håper du likte innlegget! Det er bare å spørre i kommentarfeltet om det er noe du lurer på ♥

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg