Dette synes jeg om årets Paradise Hotel

Herregud, jeg elsker Paradise Hotel. Det er helt sykt hvor fort tiden går. For bare ett år siden var jeg selv i Mexico (riktignok en kort tur), og for fem år siden var jeg der og vant hele greien selv. Jeg tror at det er gøyere for meg enn mange andre å se på, fordi jeg kan identifisere meg med mange av tankene og følelsene til deltakerne – og jeg føler liksom jeg kjenner området så godt, bare sånn som hvor de går og blir kjørt når de ryker ut av hotellet, og hvor kjipt solo faktisk er… Jeg blir også veldig lett opphengt i følelser rundt hva som skjer i spillet. Den beste følelsen er jo når de man vil ha ut ryker, haha, men også når de man heier på får en makt eller ikke ryker ut når man tror det vil skje.

Så hva med årets sesong? Jeg har jo ikke sett alt enda, så ta det som jeg skriver med en klype salt! Alt i alt synes jeg at deltakerne virker litt lost, og at de ikke tør å spille ordentlig – forutenom Sofie, som har virket ganske smart. Men det irriterer meg at ingen tør å gjøre opprør, da blir det fort litt kjedelig å se på. Jeg tror nok at det må være helt fantastisk å være henne når alle er så feige, hehe. Jeg regner med at spillet tar seg opp etter hvert, og at det ikke blir en reprise av sesong 8 eller 9… Dette skal jo være spillernes sesong, og da må det jo bli et helvete, så jeg gleder meg! Jeg bare håper alliansene styrkes og at det blir litt mer spill – og da flere lag mot hverandre slik som første uke, for det var spennende.

Så hva synes jeg om deltakerne? Jeg irriterte meg grønn over hun fra første uke som ikke gadd å redde seg selv og laget ved å gå litt uten sminke og shave øyebrynet, bare så det er sagt… Det var også synd at TIX røk så tidlig, det hadde jeg ikke trodd. Jeg er imot vold og mobbing, så kan derfor utpeke ganske lett hvilken deltaker jeg ikke helt har sansen for. Walid virker sykt chill å være rundt, så jeg tror jeg har en liten ekstra stemme på ham, han er en godgutt. Ellers må jeg nok se på mer for å få noen sterkere meninger direkte på deltakerne, slik at jeg ikke bare synser. Jeg kan oppdatere med et nytt innlegg når jeg har fått litt sterkere inntrykk. For dere som husker sesongen jeg var med i 2014, så vil jeg vil påstå at det var ganske mye sykt spill der også, og det var et rent mareritt for enkelte av oss, spesielt da vi hadde hele gruppen i mot oss. Det hadde vært spennende om alliansene og spillet utviklet seg til å bli litt personlig, da er det veldig spennende å være tv-seer. Jeg har sykt mange følelser når jeg ser tilbake på egen sesong, og derfor føler jeg veldig med de som deltar, da jeg vet hvordan det er…

Hva synes DU om årets sesong?

Her er noen minner fra min PH-tid:

2014
2018
Premierefest 2018
Screenshot fra 2014
Screenshot fra 2014
Rett etter seieren i 2014
Rett etter seieren i 2014
Screenshot fra 2014
Screenshot fra Robinson-uken i 2014
Screenshot
Screenshot fra date i 2014
Screenshot fra 2014
Screenshot fra innsjekk i 2014

Hva synes DU om årets sesong?

1 kommentar
    1. Robin er jo faen meg helt usmakelig. Spinkle forbanna pinnedyr! Alle menn som slår damer er feige og maktsyke. Håper han ryker så det gviner etter!!!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg