Dette skjer i januar

Heisann!

Jeg tenkte dele litt planer fremover med dere. Det er tross alt slik at januar har noen litt spennende momenter – på godt og vondt. Jeg har satt av sykt mye tid til studier, i og med at jeg fra neste uke blir fulltidsstudent igjen. Jeg har tjuvstartet med Bedriftsøkonomi nå, men må jobbe beinhardt for å få ferdig alle innsendinger i emnene slik at jeg kan sette av mer tid til blogg, innspillinger og slikt. Allerede i februar skal jeg på en ny innspilling, som jeg håper jeg kan dele med dere. Dette nyåret kickstarter blant annet med premiere på mitt nye favorittprogram, Camp Kulinaris, hehe.

07. Januar – LEGETIME

Det virker kanskje rart å skrive opp en legetime her, men jeg kan med hånden på hjertet si at denne legetimen er alt annet enn moro. Jeg skal gjøre noe jeg skulle ha gjort for lenge siden, og det krever mot å dele dette med dere. Allikevel er jeg veldig for åpenhet om helse, og velger derfor å stå frem med det jeg kan, til tross for at det kan være ubehagelig.

08. Januar – NEGLER

I og med at jeg går til verdens beste negldame, nemlig Winnies Velvære (reklame), så gleder jeg meg helt sykt hver gang jeg skal dit. Nå har jeg hatt gullglitter en stund, og gleder meg til å legge noe sykt freshe greier! Som regel gir jeg ut ganske frie tøyler, for dette er en dame du kan stole på. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

13. Januar – PRØVESMAKING

Da jeg fikk invitasjon til å få prøvesmake Kjartan Skjelde sin nye Ikea-rett, kunne jeg bare ikke si nei. Jeg tenkte ta med meg en venninne og få smakt på denne herligheten. Er det én ting jeg har lært av Camp Kulinaris, så er det å smake på ting. Det blir kjempespennende å se Kjartan in action på Ikea.

14-17. Januar – EKSAMEN

Dette er vel ikke så mye å gledes over, men jeg skal ha hjemmeeksamen i Kreativitet, innovasjon og nyskapning. Jeg synes heldigvis hjemmeeksamen er den chilleste formen for eksamen, så jeg gruer meg ikke heller. Jeg bare gleder meg til å få det overstått, også må jeg kjempe for å beholde disiplin, slik at jeg får den karakteren jeg ønsker meg. Når dette er overestått må jeg gi jernet i de nye fagene jeg tar dette semesteret.

15. Januar – DISNEY ON ICE

Dette var jeg på i fjor, og skal derfor i år også. Jeg skal ha med meg nevøene mine og søsteren min. Det blir sykt koselig! Jeg ble virkelig satt ut i fjor over hvor bra det faktisk er. Vi har fått skikkelig bra billetter, så jeg gleder meg masse til å få sett dette showet igjen. Jeg håper jeg har full kontroll på eksamen, slik at dette bare blir en kosedag!

27. Januar – PREMIERE CAMP KULINARIS

Dette har jeg virkelig gledet meg til! Vi skal samles og se premieren, og jeg gleder meg sykt til å se alle igjen, i tillegg til at det blir bare så sykt gøy å se første episode. Jeg kommer sikkert til å bli rød som en tomat, men herregud så gøy! Det blir ekstra gøy å se hvordan folk er på tv når de snakker på sync og sånt om noen er skikkelig taktiske eller teite.

Ready, set, GO!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg