Dette må feires!

Reklame | Affiliates

ENDELIG!

Leppstift HER // Lignende genser HER // Lignende bukser HER

I dag har jeg endelig gjort siste eksamen for semesteret som var. Totalt har jeg hatt tre stykker, og denne var både den verste og beste… Beste fordi den bare var fem timer, som gjorde at oppgaven ikke var milelang, men det var også en helt merkelig oppgave, og jeg måtte til og med kontakte skolen fordi det virket virkelig som at det var en feil i oppgaveteksten. De sa at flere hadde ringt, men stod på at oppgaveteksten skulle være riktig. Allikevel undrer jeg fortsatt på om det var en skikkelig slurvefeil. Om du lurer på faget, så var det individuell arbeidsrett, så om du mistenkte det samme, så er vi to…

Men uansett! Jeg er ferdig!!! Nå skal jeg fra neste uke begi meg ut på bacheloroppgaven og Metode III. Det blir et spennende halvår for å si det slik!

Uansett. Jeg må kort få lov til å beklage for at bloggen har lidd en del i det siste. Sannheten er at jeg har vært sliten siden 15.desember.. Det var da vi tok over leiligheten og begynte å legge gulv. Siden da har jeg knapt hatt en eneste fridag fra oppussing og flytting. Det har vært MYE. I tillegg kom to uker nå med eksamener, som også har slitt ut hjernen godt. Jeg har rett og slett vært psykisk inhabil.

Den gode nyheten er at ting begynner å komme på plass. Jeg har igjen å male soverommet før jeg føler dette er et hjem, og vi må legge lister. Ellers har ting begynt å ta form. I dag dro Haakon og jeg på Ikea for å fikse et ekstra skap til meg, og ikke minst et skap til ham. Haakon har bodd med klærne i søplesekker en stund, og det har tatt ham uendelig med tid å bare finne seg en joggebukse og t-skjorte, eller et vanlig antrekk. Jeg monterte opp et av skapene i stad, men det var et smalere skap som jeg selv skulle ha til lange kjoler/jumpsuits. I morgen skal vi montere opp det store til Haakon, så han endelig får system igjen. Noe skulle selvsagt mangle, for skuffene vi skulle ha til skapet var ikke på lager… Men sånn er det. Vi må få bestilt dem inn fort som fy, så kanskje det blir 100% ryddig her…

Jeg vil legge til at jeg alltid synes det er et mareritt å være på Ikea. Det er sykt mye folk, mye slit om man skal hente det man skal ha selv, og ikke minst blir jeg alltid tørst, men orker ikke stoppe i kantinen pga overtallet mennesker. De skal derimot ha for sine gode priser og mange funksjonelle møbler.

Jeg håper dere nyter denne tirsdagen! I kveld får jeg noen kule møbler sendt hjem, og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere!

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

1 kommentar
    1. Å flytte er så stress:( kjenner meg igjen. Jeg var så sliten å nede i høst. Håper for deres del at ting går kjappere og at dere får ting på plass etterhvert:) Du er veldig flink som står i både opppussing å skole da:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg