Dette gjør jeg på en regnværsdag


I går var gøy. Det ble en sen kveld med mye latter og mimring. Sofie og jeg tok en del ringerunder for å plage livet av personer vi kjenner. Vi kjørte på med dragefilter, og det gjorde hele greien sykt gøy. Det var mange som ikke orket å svare oss, og det kan jeg kanskje forstå… i hvert fall hadde vi minst fire innholdsrike telefonsamtaler der vi klarte å glede personen i andre enden.

Og i dag… Egentlig hadde vi ingen planer, i og med at det var festligheter i går. Allikevel startet dagen med noe helt sykt. Jeg har lenge gått rundt og siklet etter en veske fra Louis Vuitton. Plutselig sa Haakon at han kan kjøpe den til meg i dag, om jeg ville. Det lå en rar undertone der, men jeg ble allikevel veldig glad! Fordi jeg ikke var sikker, så har jeg lagt ut en avstemming på Instagram, og det er faktisk følgerne som avgjør! Det er sykt spennende, for det er av og på om vesken skal kjøpes eller ikke…!!! Jeg håper jo på at det blir å kjøpe den, men om det blir flest stemmer på nei, så er planen å finne noe smått og billigere. Nå er vi tross alt på vei til Oslo, og da håper jeg virkelig dette blir en fin dag!

Resultatet av kjøpet legges ut senere i dag ♥

4 kommentarer
  1. Mye fokus på sminke, kviser klær, reklame og shopping av dyre klær og nå veske. Hmmm, merkelig fokus hos deg som er forholdvis ung ennå og som kan være med sammen oss å påvirke framtiden vår.
   Hvordan stiller du deg til klimakrisen?
   Fokuseringen på kropp og kroppspress blandt unge?

  2. Mye fokus på sminke, hår, kviser klær, reklame og shopping av dyre klær og nå veske.
   Hmmm, merkelig fokus hos deg som er forholdvis ung ennå og som kan være med sammen oss å påvirke framtiden vår.
   Hvordan stiller du deg til klimakrisen?
   Fokuseringen på kropp og kroppspress blandt unge?

   1. @Mari Det er en god grunn til at forskjellige personer, aviser/magasiner, forum etc tar for seg forskjellige temaer. For eksempel ville aldri et fotballmagasin laget en artikkel om klimakrisen! Greit nok hvis det er enkelte temaer du brenner for, men du leter på feil plass. Hva gjelder kroppspress har Aurora skrevet flere innlegg som enten omhandler eller som er innom det temaet.

  3. Det har du rett i! Men når man kaller seg “influenser” og er offentlig person, så krever det faktisk litt tenker jeg. Hva ønsker man å påvirke? Hva ønsker man å si?
   Hvilken Lykke det er å få en veske, irritasjon over at de ikke har den i butikken, men blir lykkelig av ett skjerf.
   Skammen over å få kviser, og har problemer med å ta selfies på grunn av dette.
   Dette synes jeg ikke er greit rett og slett.
   Skjønner at dette er en blogger som har fokus på utseende, klær, makeup og finner glede i å eie ting, men jeg blir rett og slett litt skuffa.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg