Dette fikk jeg i bursdagsgave!

HERREGUD, nå er jeg så glad!

Dere som er faste følgere vet jo at jeg har ønsket meg en helt spesiell ting ganske lenge, og nå har jeg altså fått den… bursdagen min er jo egentlig i morgen, men den feires i Oslo i dag. Jeg gleder meg så sykt til alt nå. Haakon slo på stortromma, og jeg kommer til å være verdens snilleste kjæreste i tiden fremover. Han har nemlig kjøpt vesken fra Louis Vuitton som jeg har ønsket meg, den som heter Victoire. Den har vært på min hjerne ganske så lenge!

Dere ANER IKKE hvor glad jeg er… Ja, det er “bare” en veske, men for meg er dette noe jeg hadde ofret mye for, haha. Den er bare så sykt stylish og fin, og den passer til alt ♥

Vi snakkes senere! Nå skal jeg bare feire og nyte solen!

21 kommentarer
  1. Hvem bryr seg om det «bare» er ei veske? Det er noe du virkelig har ønska deg og har glede av, så klart må jo det være helt gull å få 🤩 Grattis med nydelig veske!

  2. Den var kjempefin. Selv har jeg kjøpt en MK lommebok til lillesøstern. Drømmelommeboka hennes. Det blir gøy å gi henne den til 20 års dagen hennes. Jeg syns man skal få lov å bruke akkurat hva man vil. Uansett pris. Har man råd så hvorfor ikke. Jeg har ikke mye penger, men jeg er utrolig glad i lillesøstern så dette fortjener hun. Hun har snakket om den i hvertfall 1 år hehe.

  3. Gratulere med dagen i morgen!!! Kunne du tenkt deg å lagd en whats in my purse med den nye vesken? Og er den tung å bære?

  4. Så bra du fikk det du ønsket deg! Kjempe fin veske! 😀 Ha en flott feiring, og gratulerer med morgendagen! Klem! <3

  5. Ååååååååå den vesken var amazing 😍😍😍😍elsker lois vuitton vesker og klær😍😍kjøpte meg en beige chanel veske for 5 år siden, det er en av mine favorittvesker den går til alt,er fin stil,passer til sweats som til kjoler❤gratulerer med dagen 🤩🤩🤩❤vesken var kjempefin 🤩🤩🤩

  6. Ååååååååå den vesken var amazing 😍😍😍😍elsker lois vuitton vesker og klær😍😍kjøpte meg en beige chanel veske for 5 år siden, det er en av mine favorittvesker den går til alt,er fin stil,passer til sweats som til kjoler❤gratulerer med dagen 🤩🤩🤩❤vesken var kjempefin 🤩🤩🤩

  7. Gratulere så mye med dagen Aurora🥰🥰🥳ei vakker ærlig å snill dame fortjener fine gaver😊veska var helt RÅ🥰🥰
   Klæm❤️

  8. Hei! Anbefaler deg å ta med hundene på småhundtreff i Sandefjord hver torsdag 16-18 og lørdager 12-13.30, super gøy for hunder å leke med fler og veldig sosialt for eiere😁😁 hadde vært gøy hvis dere kom

  9. Omg nydelig veske! Denne kledde du i tillegg!! Jeg har lenge vært interessert i merkevesker men ikke funnet så mange fra LV jeg liker.. men denne likte jeg!!

  10. Den var kjempe fin, og den kledde du <3

   Jeg har ønsket meg Marc Jacobs veske lenge jeg kan huske, og denne Rikke jeg av samboeren min for noen uker siden, tidlig barselgave. Så det var kjempe hyggelig. Er så stas å få noe man virkelig ønsker seg!

   Håper du hadde en fin bursdag <3

  11. Den var kjempe fin, og den kledde du <3
   Jeg har ønsket meg Marc Jacobs veske lenge jeg kan huske, og denne fikk jeg av samboeren min for noen uker siden, tidlig barselgave. Så det var kjempe hyggelig. Er så stas å få noe man virkelig ønsker seg!
   Håper du hadde en fin bursdag <3
   Reply

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg