Dette endret ALT i dag!

Jeg skulle gjerne skrevet flere “inspirerende” innlegg, for jeg elsker når jeg kjenner en liten flamme i meg som bare får lyst til å spre seg inn til alles hjerter. Denne flammen får jeg kun i øyeblikk der jeg er lykkelig eller sinnsykt motivert. Helst skriver jeg innlegg basert på egen erfaring, for egne erfaringer viser i alle fall til at jeg har gjennomgått noe selv. Det teiteste ville vært om jeg skrev innlegg basert på ting jeg bare har hørt eller sett på tv, for da har jeg jo ikke testet selv.

Nå skal dere derfor få en lese en sann historie om hvordan denne dagen utformet seg til å være en av de beste på lenge….

Det hele startet med en insta-story jeg la ut her om dagen. Jeg var rådvill, følte jeg hadde gått meg vill i mitt eget hode, og verden ble mer og mer fjern for meg. Derfor la jeg ut en story der jeg sa at jeg skulle ønske noen kunne spå meg, for da ville jeg kanskje få litt kontakt med hvor jeg er på vei, og kanskje føle energiene rundt meg litt bedre – kanskje styrke intuisjonen litt?

Jeg hadde ikke helt troen på at noen skulle frivillig gjøre dette. Enten fordi de kanskje synes det var kleint å ta kontakt, eller fordi mange er så skeptiske, og kanskje de var redd for å ikke bli tatt på alvor? I hvert fall… Plutselig fikk jeg melding av en person jeg delvis vet hvem er pga felles forbindelser. Plutselig hadde jeg tilbud om gratis spådommer, og selvfølgelig takket jeg ja! Jeg bare helt sykt glad, for det var noe jeg hadde ønsket meg sterkt.

Jeg kan ikke huske å ha blitt spådd på noen måte siden jeg var ungdom, og da tror jeg det ble mye surr og tull. Derfor var jeg megaspent på hvordan dette ville fungere, for det ble gjort via telefon. Dere lurer sikkert på om personen spådde noe oppsiktsvekkende eller om jeg følte det var tullete?

Personen kom både med konkrete råd som passer til hvordan jeg har det om dagen, men også spådommer om hva som kommer til å skje. Helt ærlig var noe av det som ble sagt ganske sykt, for jeg ga ingen informasjon om disse tingene, da de er både private og delvis hemmelige, allikevel kom de fram fra ingensteder, og derfor trodde jeg virkelig på det også.

En annen interessant ting som skjedde var at jeg fikk en utfordring. Jeg ble nemlig i spådommene oppfordret til å snakke mer med folk rundt meg – uansett hvor og hvem. Derfor fikk jeg utfordringen å snakke med 5 fremmede mennesker i dag – og gjerne si noe konkret eller passende, for eksempel et kompliment eller lignende. Jeg har vært i en negativ periode i det siste, og tenkte at denne utfordringen vil jeg ta på strak arm, selv om det kan føles kleint.

Såååå… I dag stod jeg opp med et mye mer positivt tankesett enn jeg vanligvis gjør. Jeg hadde klare mål for dagen, både hva angikk hundene, studier, trening, some og mat. Alt klaffet. Jeg var så sykt innstilt på å komme meg ut og snakke til fremmede, haha. Jeg merket fort at jeg ikke var så tøff i trynet som jeg latet som, men kom inn i det etter hvert. “Hvis du ville sagt noe til han nå, hva ville du ha sagt?”, er spørsmålet jeg stilte for å finne ut hvor jeg skulle begynne. Jeg har sagt HEI til mange i dag, men tenkte at jeg får snakke i hele setninger. Det endte med at jeg har gått ut av komfortsonen på en kjempepositiv måte, blant annet ved å be om hjelp når jeg egentlig ikke tør, si noe fint til noen som fortjener det, gjøre små hyggelige ting for noen, si ordentlig takk for ting andre har gjort, og ikke minst prestert å smile til flere jeg ikke kjenner.

HELT ÆRLIG. Dette MÅ du prøve. Jeg har følt meg helt sinnsykt bra i dag, og jeg har fått smil om munnen på mange, og det føles så fint, virkelig. Jeg skulle ønske jeg kunne oppleve denne dagen i reprise når jeg skal sove i kveld, for det var så fint. Jeg kommer til å ha dette som mål hver gang jeg føler meg nede, for det lyste opp alt jeg gjør og har gjort i dag.

Det de sier om at du gjør deg selv en tjeneste ved å glede andre er så sykt sant. Prøv det du også, det vil forandre dagen din totalt ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

3 kommentarer
  1. Kul oppfordring! Bra du tok den på strak arm. Man blir mer glad og positiv av å være god mot andre. 😀 <3

  2. Du tenker positivt, og helt riktig 🙂 Intuisjonen du bruker er ikke bare en mektog og tegn på intelligens. Du har også emosjonell intelligens, i HR språket er det en softskills, det er en av de tingene du gjør best. Det har alt å gjøre med energi å gjøre.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg