Det skumleste jeg har opplevd

♠ Den lille gutten ♠

I sommer var jeg på tur til sørlandet. Det var en spennende tur, jeg jeg koste meg masse. Jeg skulle sove på en liten hytte rett ved vannet. Jeg hadde følt at det var noe mystisk ved hele området, men kunne ikke sette fingeren på hva det var. En kveld da jeg skulle legge meg, fikk jeg følelsen av at det var noe eller noen nær meg. På soverommet stod et  vindu på gløtt, med en persienne foran. Plutselig kunne jeg se noe som lignet på en finger som tullet og dro på baksiden av persiennen. Det utviklet seg videre til å ligne en hel hånd som dro gjennom persiennen. Jeg ble så redd at fornuften stakk i meg, og jeg begynte å snakke til persiennen: “Hold opp å tull, jeg vet det er noen der!”. Dette gjentok jeg flere ganger. Jeg delte rom med en annen, som også bevitnet det samme. Vi var virkelig lamslått at hva vi så foran oss. Nok en gang begynte jeg å spekulere i hva slags fornuftig teori som kunne forklare fenomenet. Ingen svarte bak persiennen, og derfor tenkte vi å dra den opp for å se hvem som stod bak. Til stor forbauselse dro vi opp persiennen, og ingen stod bak vinduet. I tillegg oppdaget vi det skumleste av alt, som var at vinduet bare hadde en bitteliten åpning, som gjorde det umulig at noen skulle ha fått armen inn og hold hånden opp mot baksiden av persiennen. Det grøsset gjennom hele kroppen. Jeg var egentlig sikker på at det stod en person og tullet med oss bak persiennen, men det gjorde det altså ikke…

Noen dager senere. Jeg hadde helt siden forrige hendelse vært litt nervøs, men hadde verken sett eller hørt noe besynderlig. Dette var en kveld der jeg gikk og la meg, i trygg vitenhet om at vinduet var lukket, og at det var varmt og godt under dynen. Det var stille i rommet, men jeg hadde en gyselig følelse av at det stod en person i rommet ved klesskapet. Jeg er ganske flink til å skremme meg selv, så derfor valgte jeg å lukke øynene for å ikke tro at jeg så noe i mørket. Da jeg lukket øynene, skjedde noe ekstremt merkelig… Jeg fikk et enormt ubehag, og begynte å se syner med lukkede øyne. Jeg hadde null kontroll på det jeg så. Jeg prøvde å kontrollere tankene mine, men ble oppslukt av disse synene. Det jeg så til å begynne med var masse hender som så ut til å strekke seg etter noe, nesten som i vann. I og med at jeg ikke klarte å se noe annet, valgte jeg å bli nysgjerrig. Derfor begynte jeg å prøve å forstå det jeg så. Etter hvert dukket det opp et bilde av en liten gutt med håret skrått ned på begge sider. Jeg prøvde å spørre ham “Hva vil du si?”, men jeg følte ikke at jeg mottok noe svar. Omsider slapp synene mine, og jeg kunne endelig tenke på noe mer koselig.

Jeg har aldri opplevd noe så overnaturlig som dette før. Etter dette har jeg sett litt rare ting her og der, og hatt noen flere syn og følelser på ting. Det er soleklart for min del at det finnes mer mellom himmel og jord enn det som vi kan forklare. Om du ønsker litt spooky stemning, anbefaler jeg at du tar deg en tur på Tusenfryd denne helgen – som er siste helg de holder åpent for i år. Der kryr det av zoombier, skumle saker og stemingen er til å ta på.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg