Det motsatte av sosial angst

Det høres jo litt ekstremt ut, og selvsagt er ikke angst noe å tulle med. Men jeg er faktisk sånn at jeg kjeder meg veldig fort, og er over gjennomsnittet glad i vennene mine. Etter vi flyttet til ødemarken i Tønsberg, har jeg blitt mer og mer lei. Jeg har mange helger alene, og blir derfor ekstremt rastløs. Det er på grensen til å virke direkte usunt, men jeg kan fort bli veldig lei meg om jeg ikke skal noe en helg. Det verste jeg vet er å sitte hjemme og se på TV. Lørdag skal være gøyere enn som så i min verden.. jeg er altså avhengig av å ha noe å gjøre på «fridagene».

Hele uken har jeg vært på halv tank og ikke i form. Derfor var planen å tvinge meg til å ta det rolig i kvele, til tross for at jeg stod opp med en uggen følelse av å ikke ville sitte hjemme enda en helg. Jeg hadde faktisk sagt nei til en bursdagsfeiring allerede, da jeg kom på at jeg hadde lovt å være med en annen god venn denne helgen. Derfor måtte jeg presse meg sammen etter trening og få Haakon til å kjøre meg i retning Oslo. Jeg skulle egentlig bli hjemme, men jeg vet at jeg hadde blitt veldig oppgitt om jeg hadde sittet og blitt rastløs klokken 21:00. Da fungerer det bedre å dra hjem tidligere.

Jeg her slengt på meg en gammel sort kjole, pimpet den med sort belte fra BikBok oh gulløredobber som er formet som skjell. Denne looken passer jo til det meste, og i hvert fall om man ikke vet helt hvor veien går.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg