Det gøyeste stedet i verden!

God morgen! Det er sjeldent jeg spretter opp av sengen klokken 08 på en lørdag morgen. Jeg elsker å sove, men jeg elsker enda mer å ha det moro. Jeg har gledet meg masse til denne dagen, for turen går til et av de gøyeste stedene jeg vet om, nemlig Tusenfryd! Om jeg gleder meg? JAAAAA. Mange av dere leste innlegget i går om pappa. Pappa var minst like glad i å dra på Tusenfryd som det jeg er. Da jeg var liten hadde Fleur og jeg alltid årskort på Tusenfryd, og jeg tror vi tok Thunder Coaster ti ganger på rad, og gjett om vi følte oss tøffe! Det gøyeste av alt… pappa var med å ta alle karusellene! I dag har vi med oss nevøene mine, Filip og Noah, som har fått dette i bursdagsgave. Jeg har et ønske om at de skal få ha det like gøy som Fleur og jeg hadde det da vi var på deres alder. Tusenfryd er noen av de beste minnene jeg har fra barndommen, og jeg er så sykt glad for at vi fikk være der så mye.

Jeg tror at å gjøre ting som å dra på Tusenfryd gjør meg ung igjen. Det er en av de beste måtene jeg har for å føle tilbake til hvordan det er å være barn. Sist vi var der, så oppdaget jeg noe litt kjipt, og det er at jeg har blitt reddere for karusellene enn hva jeg var før, sikkert fordi jeg er voksen og kan kalkulere frem mer risiko ved slike ting. Den eneste måten å bli kvitt den lille redselen på, det er å kaste seg ut i det, og rett og slett tvinge seg ut i karusellene. Jeg skal ta ALLE de største i dag, hehe.

Jeg skal prøve å få tatt masse bilder i dag, slik at minnene kan foreviges! Det er også Halloween på Tusenfryd nå, så det kryr av skumle greier der, noe jeg digger! Nå venter jeg bare på at nevøene mine skal komme hit, så skal vi kjøre avgårde!

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

3 kommentarer
    1. Håper du har det dødsgøy på Tusenfryd i dag, og at alt som kommer etter det også bare vil gi deg tusen fryder! ^^ (okei – mulig jeg må jobbe litt med de ordspillene mine fremover..)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg