Det gir meg så elendig selvtillit

En av tingene som jeg tidligere har pleid å være veldig fornøyd med, er huden min. Aldri før har jeg egentlig slitt med acne, og har aldri skjønt hva som foregår i huden til personer som sliter ordentlig med dette. Av ulike grunner har jeg den siste tiden fått mer kviser enn jeg noen gang har hatt. Disse sitter under kinnene nederst i ansiktet… Jeg visste ikke at det kunne føles så ille, og jeg har en helt ny forståelse for hva de som sliter med dette til vanlig føler. vanligvis er jeg ikke redd for å ta en selfie eller video av meg selv, men jeg merker at selvtilliten kryper nedover, ettersom det er umulig å dekke disse urenhetene helt med sminke. De trenger rett og slett tid og pleie for å forsvinne, og det er ingen quick fix. Det er i hvert fall én ting jeg har lært, og det er at huden har veldig dårlig av å bli utsatt for ting som er fett, slik som os fra mat. Man skal også være forsiktig med skitne steder, for huden trives heller ikke med å bli full av møkk hele tiden.. Som dere ser på bildet under, så har jeg dekket til den dårlige huden med hånden. Slik skal det jo ikke være!?

Jeg synes det er viktig å fortelle at alle kan ha dårlig hud eller andre plager. Jeg føler meg dritt fordi samfunnet har lært meg at huden min skal være laget av porselen, og kviser “finnes ikke”. Hadde det vært litt mer vanlig å dele sånt, så kanskje jeg ikke hadde følt meg like ille? Den eneste jeg kommer på som har vist skikkelig ærlige bilder, er Sophie Elise. Selv om hun ofte kombinerer bildene av dårlig hud med reklame, så viser hun i hvert fall at det er helt vanlig å få kviser, og egentlig skal man jo ikke skjemmes? Det er opp til meg å ta vare på huden min fremover. Det er mange ulike måter. Man kan både booke hudbehandlinger eller kjøpe produkter man kan bruke hjemme. Det viktigste er å rense godt, og la huden puste! Dette har jeg vært for dårlig på, og derfor kommer straffen nå.

Bildet under hadde jeg ikke tenkt å dele i det hele tatt. Det var så mange ting ved det som jeg mislikte. Fordi jeg trenger å skjerpe meg litt, valgte jeg å dele det for det om. Dere ser at spesielt den siden dere ikke ser så godt, den er full av kviser. Selvsagt tok jeg bilde fra siden med minst kviser… men her ser dere litt av sannheten. Huden min trenger pleie. I tillegg liker jeg virkelig ikke håret mitt på bildet – selv om det sikkert bare ser helt vanlig ut. Forfengeligheten har tatt meg, virkelig. Genseren er fin(?).

Ha en fin kveld! Jeg er trett etter en bra trening med hesten i dag, så det er ikke så mye igjen av meg, annet enn bade i badekar-modus.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

5 kommentarer
  1. Urenheter på nedre del av ansiktspartiet, er gjerne hormonelle. De kan dermed også være stressrelatert, hvilket jeg vil si lyder ganske sannsynlig i og med du nettopp har vært med på en ganske stor ‘greie’. Stress i den her forbindelsen er ikke synonymt med det negative en vanligvis legger i ordet, men innkluderer ogspå slikt som forandringer, og det å være spent.. Jeg vil tippe at de vil forsvinne ganske snart ighjen, når du er tilbake i ‘normalmodus’. Bare fortsett å pleie huden som vanlig, og ikke gå løs på heavy kvise-behandlinger eller noe før det eventuelt vedvarer.
   – Er hudpleier med ti års praksis, så hjelper gjerne ved behov 🙂

   1. Hehe, det lyder nok riktig. Har vært mye stress, både av den positive og negative sorten, så tipper huden ikke var helt fornøyd. Begynner å få mer kontroll på huden nå, riktignok med litt nye produkter. Bruker Tea Tree (?), og det ser ut til å fungere godt. Tusen takk!:) Alltid nyttig å høre fra noen som har kunnskap om det man sliter med.

    1. Tea-Tree er både antiseptisk og balanserende uten å være uttørrende, så det er et fint tillegg å bruke lokalt (der du har urenheter). Men la det være et tillegg, og ikke en erstatning for det du vanligvis bruker 🙂

  2. Har hørt at kviser på kinnene kan komme av at sminkekosten trenger en rens, så det kan kanskje være verdt et forsøk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg