Det FOSSER over av DI** – pics!!!

Hvor skal jeg begynne? Jeg pleier å poste et bilde sammen med innleggene jeg skriver, men jeg anser det som relativt upassende å gjøre det akkurat i forbindelse med dette temaet… Det får bli et bilde av tre auberginer isteden.

Helt siden jeg ble kjent med Aurora, for ca 5 år siden, har det fosset inn bilder av peniser på hennes sosiale medier. Både på Snapchat, Instagram og de fleste andre steder også… Jeg tar så ubeskrivelig god rennafart og driter i dere penisbildesenere sine meninger, at jeg velger å si det rett ut: DET ER NOE ALVORLIG GALT MED DERE!!! SØK OM HJELP ET STED RASKT!!!

 Hvorfor sender en person bilde av kjønnsorganet sitt til en vilt fremmed? Hva er hensikten? Tror disse menneskene at de på en eller annen måte skaper harmoni og en god følelse hos en uskyldig mottaker som for alt en vet sitter og spiser middag, for så å få servert pi** til dessert? Jeg har aldri sett det på menyen til en restaurant før…

Jeg skulle likt å se dette hendelsesforløpet fra flueperspektiv. Jeg ser for meg at en eller annen person nettopp har sett litt på South Park og fått trykket ned litt ostepop og cola. Deretter går han på do for å vaske bort det infernalske ostepop – helvete som har lagt seg rundt fingrene. På vei tilbake til sofaen stopper han opp og sier til seg selv: -“Jøss, jeg tror jeg har glemt å sende ut mine daglige bilder av kjønnsorganet mitt til SoMe – kjendiser og TV – profiler… det må jeg få gjort! Kan jo ikke skuffe dem!”

Til dere kjønnsorganbildesendere: Dere får svært negative tilbakemeldinger! Dere VEMMER FOLK! Hver gang Aurora sporadisk hyler av ren skrekk så er det én av to ting, enten en edderkopp eller et di** – pic. Det er ikke så populært som dere tror… dessverre. Det dere sender er en “turd sandwich” som ingen vil ha. Spesielt du som har vært og hentet en stanksopp (google it) i skogen og tatt et bilde av den som du støtt og stadig sender, lite imponerende. Dere blir nødt til å vinne damene på en annen måte. Dere starter i helt feil ende av løpet. Jeg finner det ganske unaturlig å innlede en dialog med noen man liker ved å sende et bilde av kjønnsorganet sitt. Hva med å kanskje starte med “Hei” i det minste? Hva med å være litt gentleman? Kjøpe en bukett med roser eller kanskje invitere på en middag? Bare et lite generelt tips. 

Det er jo en vakker søndag i dag, hva med å ta noen fine bilder av landskap eller natur til en forandring? Eller vent… dere har vel nok av bakgrunnsbilder å velge i fra før?

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg