Det fineste undertøyet jeg har hatt!

Reklame | Hunkemöller

I samarbeid med Hunkemöller har jeg fått tilsendt masse fantastisk undertøy. Jeg forsøkte plukke ut litt forskjellig. Jeg er jo veldig glad i undertøy, og har alltid noe ekstra fint liggende, spesielt for egen selvfølelse. Fint undertøy er noe helt spesielt, for selv om andre ikke ser det i det daglige, så føler du deg velkledd og fresh. Selv om jeg ikke kommer til å gifte meg med det første, så valgte jeg ut et sett fra kategorien Brudeundertøy. Der fant jeg et kjempefint sett i hvitt, som du ser på de to bildene bildet under. Jeg skjønner godt at noen kunne funnet på å kjøpe denne typen undertøy til den store dagen, for det er virkelig lekkert!

Videre forsøkte jeg å plukke ut enda flere forskjellige farger og design. Tidvis avhenger valget av undertøy på hva slags klær man har over. Noen ganger er mørkt det smarteste valget, og noen ganger er lyst best for å ikke synes gjennom en hvit bluse eller lignende. Før jeg bestilte passet jeg på å ta mål for at undertøyet skulle sitte bra, og der gjorde jeg meg selv en god tjeneste. Etter min mening skal undertøy være komfortabelt, så derfor bør man vite hvilken størrelse man skal ha. Til vanlig hater jeg bh med spiler, men undertøyet til Hunkemøller sitter så komfortabelt at det ikke var noe i veien med å ha et par overdeler med spiler.

Jeg vil nesten gå så langt som å kalle meg selv en undertøysforkjemper, for jeg vet at mange synes det er vanskelig å finne noe til en ok pris som er både komfortabelt, pent og av god kvalitet. Hos Hunkemöller vil jeg si at man får full pakke. Dette blir i hvert fall stedet jeg skal kjøpe undertøy fra i fremtiden. Pakken kom fort på døren, og nå vet jeg hvilke størrelser jeg trenger. Å ha fint undertøy bør ikke være noen sak! Spesielt for de som har kjæreste kan undertøy både kjøpes som en hyggelig gave, eller du som jente kan overraske ham med noe ekstra fint. Er det én ting jeg savnet da jeg var i et forhold, så var det å få fint undertøy, så her må dere slå til gutta, om dere har en kjæreste dere vil glede ♥

Mørkerødt undertøy

Det er selvsagt et hav av ulikt undertøy å velge i, og hos Hunkemöller kan du også finne ekstra sexy undertøy for de spesielt interesserte. I tillegg har de veldig mange truser å velge i, og det kan for eksempel være praktisk å kjøpe tre par truser som matcher én bh, så slipper du være avhengig av den ene trusen for å matche, i og med at man vasker dem etter hver gang.

Trykk på bildet for å komme til overdelen

 

Trykk på bildet for å komme til overdelen

Håper dere finner noe fint! Det gjorde i hvert fall jeg ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg