Det er kjedelig å ha fri!

Jeg føler at denne ferien frem til nå har vært nærmest bortkastet.

“Ikke klag!” – Jo, jeg klager! Hva er poenget med å ha fri i tre uker uten at det skjer noe som helst? Jeg skulle nesten ønske at jeg fikk lov av arbeidsgiver til å droppe ferien min.

Det handler absolutt ikke om at jeg ikke trives hjemme, men det er begrenset hvor moro det er å gå igjennom samme kjedelige handlingsmønster hver eneste dag.

Jeg har riktig nok fått gjort noen få ting som er fint å få gjort. Jeg har vært mye hos foreldrene mine på Nøtterøy, noe jeg er glad for. Selv om vi ikke bor langt unna hverandre så er jeg til vanlig opptatt store deler av tiden med jobb og andre ting, så jeg får ikke vært så mye hos dem. Det er tross alt de som ga meg en fantastisk barndom og satt utallige timer på tribunen for å se meg både på treninger og kamper, kjørte Norge rundt da jeg spilte bortekamper og brukte masse penger på hockeyutstyr og andre ting. Så det skulle bare mangle at jeg tilbringer litt mer tid med dem.

En annen ting som jeg også har god samvittighet for er at jeg trykkspylte hele den brosteinlagde veien i hagen vår rundt huset. Denne tror jeg ikke de forrige eierne av huset har trykkspylt på flere år og det begynte å gro godt med mose og ugress, så det var fint å få det bort.


Resultat:


I dag og i morgen er planen å gjøre det samme med oppkjørselen og flisene på baksiden av huset. Det er en skikkelig ryggdreper… haha!

Utover dette har ferien gått ut på å lage mat, spise mat, drikke noen øl og sove. Så let´s keep it up.

I kveld venter jeg på en telefon fra Aurora, det blir veldig fint å høre fra henne igjen.

Helt til slutt ønsker å sitere med kloke far: “Den som kjeder seg har et ikke vondt.” Det er en setning jeg ofte sier til meg selv hvis jeg kjeder meg. Hvis man tenker seg om litt så er det helt sant! Om man har det vondt så er man opptatt med helt andre ting enn å kjede seg. Det å kjede seg er et luksusproblem, luksusproblemer kan jeg leve med!

Kos dere i sommerværet i dag!

– Haakon

8 kommentarer
  1. Wow! Det ble en massiv forskjell! Myyye finere! Haha, kan bli tamt å ha fri uten at det skjer så mye, men det er litt godt også, det viser at du liker det livet du lever i hverdagen! Tommel opp for det! 😀 Kunne du skrevet om hvilke ord dere bruker mest? Som: nice, idiot, akkurat, kutt ut etc. Du skjönner, hehe! 😀

  2. Hvor er Aurora? Innspillingen av Charterfeber var jo tidligere i år var den ikke? Er Aurora med på en annen tv innspilling?

   1. @Sissi Jeg har ikke lov til å si hva hun spiller inn, men det stemmer at Charterfeber allerede er ferdig innspilt. Kommer på TV3 snart, det gleder jeg meg til.

    – Haakon

  3. Gleder meg til Charterfeber og se Aurora der. Håper det er 71 grader nord kjendis hun skal være med på 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg