Destruktive tanker


Noen ganger leser jeg kommentarfelt, for det meste holder jeg meg unna. Jeg har den siste tiden ikke fått så mye stygge kommentarer på mine egne kanaler. Det er jeg glad for. Jeg har derimot oppdaget litt andre kilder til slemme ting, og må si at jeg både er imponert og skuffet. Jeg har ikke vært med på noen «store» ting siden PH. Charterfeber er jo et litt mer avslappet program det seerne forbruker veldig raskt. Jeg har ikke opplevd noen storm av hat eller ytringer, noe som i og for seg er greit. Det som jeg ikke er fornøyd med, er vel heller klippingen, i og med at jeg fremstår veldig klagete og negativ, og generelt misfornøyd med alt. På turen var jeg også sykt sliten fordi jeg ikke fikk nok søvn og alenetid. Dette kommer tydeligere frem enn jeg var klar over. Familie får gjerne frem det verste i deg, og litt pusterom skulle jeg ha prioritert. Jeg trodde det skulle være litt morsommere å se på, men det føles bittegrann feil når jeg ikke føler jeg var helt meg selv. Jeg vet mange synes det er gøy å se på, og det skjønner jeg egentlig, det er bare vanskelig å føle på rollekonflikter. Jeg har så lyst til å vise dere den jeg er når jeg har det ordentlig bra, der jeg smiler, ler, er omsorgsfull og har noe å gi andre.

Psykisk og fysisk helse henger ganske godt sammen. Jeg er avhengig av mange ting for å ha det bra. En av de tingene jeg trenger er glade mennesker som drar opp andre. Denne uken hittil har jeg ikke vært så sosial, og de menneskene jeg har sett har hatt veldig mye negativt å fokusere på. Jeg hadde ikke helt plass til så mye negativt i disse dager, så derfor har dette satt meg litt tilbake, og ting føles plutselig tungt og vanskelig å fordøye. Jeg sliter med mye dårlig samvittighet for å ikke trene (noe jeg skulle ha begynt med denne uken), følelsen av at dere ikke blir kjent med meg på TV, kviseutbrudd, stress…. you name it. Jeg hadde nok følt meg en del bedre om jeg ikke hadde så mye negativt fokus.

Det er kjipt å skrive et så negativt innlegg, men dette er sannheten og hva som har opptatt meg i to dager nå. Jeg vurderte å reise på dagspa i dag, men så kom jeg på at jeg heller bør få begynt på trening, og heller ta badstu etter økten, for å føle meg bedre. Jeg vet så godt at jeg gjør meg selv en stor tjeneste ved å prioritere fysisk helse foran ren avslapning. Det kan jeg eventuelt gjøre i morgen igjen. Jeg tror også det er viktig at jeg er sosial og tar meg tid til en god venn denne uken, bare for å få en pause. Jeg vil også bare si at jeg er veldig heldig som ikke alltid føler meg så nede som nå, og at jeg vet det finnes andre der ute som går gjennom en kamp som er fryktelig mye større enn min. Jeg har ganske overfladiske problemer om man bryter det ned til stykket, men allikevel har jeg ikke kontroll nok til å la det gå. Trøsten er i at det alltid er en ny dag på vei, full av nye muligheter.

Jeg legger ved et par bilder med et antrekk jeg likte veldig godt. La oss fokusere på noe positivt….

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
  1. Höres ut som du virkelig har godt av endorfinene som man får av trening altså! Just do it! Jeg lever etter just do it hver dag, da jeg har store utfordringer i livet. Jeg må bare gjennomföre ting, for jeg kan ikke sitte å vente på å få gode dager hvis du sjönner. Da hadde det blitt svärt lite produktivitet i mitt liv, da de fleste dager er ille! Just do it Aurora! Du vil föle deg bedre da! Og föle på mestring, som föler deg enda bedre! 😀 Klem! <3

  2. Hei!
   Elsker bloggen din, og du gir alltid ærlige og gode svar når man stiller spørsmål. Jeg er en 20 år gammel jente, og var i et forhold med noen i flere år. Det ble slutt for litt siden, men allerede rett etter bruddet fant eksen en ny og er fortsatt med den personen. Det gjør ufattelig vondt at jeg har blitt ertsattet så lett og fort, og at jeg ikke er helt over den personen, men han har allerede funnet en ny. Det er det verste jeg har opplevd, og jeg får vondt i magen av det. Man sammenligner seg med den nye kjæresten, og jeg føler meg ikke god nok. Det er bare så sinnsykt vondt å tenke på at jeg ikke betydde noe, jeg skjønner ikke hvordan noen kan finne en annen så fort..

   1. Min erfaring, som eldre enn deg, er at jenter får kjærøighetssorg med en gang mens gutter får den senere. Du er ikke erstattet tror jeg, gutter har en unik tendens til å kunne blokkere følelser og skyve dem foran seg, mye lettere enn oss jenter. Det er så klart unntak, men det er i alle fall mine erfaringer. Om dere gjorde det slutt for en god grunn så hold fast i den grunnen når du er trist. Måtte bare svare deg for jeg kjente meg så igjen fra jeg var 20 ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg