Derfor er jeg i Oslo

Reklame | NA-KD

God kveld!

Kjole fra NA-KD HER

Denne dagen har vært lang. Jeg stod opp, la ut oppskrift på frokost til dere, deretter hoppet jeg på toget inn til Oslo. Mitt første mål for dagen var å dra innom en beautysalong og ta en etterlengtet behandling (ikke reklame). Deretter hadde jeg fått VIP-plass i timeplanen til Sofie, som også satt sammen med en veldig hyggelig type, Jonna. Vi satt leeeeenge og snakket og bablet om alt mellom himmel og jord, og selvsagt Camp Kulinaris. Sofie og jeg er begge enige i at det er et par ting vi savner på skjermen som har skjedd, men at det sikkert er mye kult i vente. Blant annet bør det komme frem at Sofie er vegetarianer, og at det er flere liv som er blitt reddet i denne sesongen. Sånn ellers gleder vi oss til neste uke, da skal vi på en innspilling på VGTV sammen – bare gled dere, virkelig!

Mitt sosiale vesen har virkelig fått en god dose i dag. Etter å ha møtt Sofie dro jeg videre og møtte Joachim. Vi rakk et raskt glass bobler, før vi måtte skille våre veier. Jeg fikk deretter møtt Gabriel (enn venn jeg ble kjent med gjennom PH). Han var så søt at han tok seg tid til å bli med meg på en boklansering jeg hadde sett frem til. Jakob er en veldig reflektert, oppegående og interessant type som utmerker seg med sine fantastiske kommunikasjonsferdigheter, og det er ingen tvil om at jeg skal kose meg med boken hans. På et eller annet sted i boken er også jeg (!!) nevnt, og jeg føler meg veldig beæret som får plass i hans skaperverk. I bokens hans settes seksualitet, kropp og identitet på agendaen, og dette er jo så sykt viktige temaer.

Nå sitter jeg på toget og er klar for å komme meg hjem til sengen min. Jeg er faktisk stolt over at jeg klarte å samle totalt 5 fantastiske mennesker i livet på én dag, og at jeg ikke havnet på en snurr med masse cava i kveld – det hadde lignet meg. Jeg har nok vokst litt av å være min egen sjef, for struktur har blitt nøkkelen til suksess. I morgen venter en dag med en del studier, trening og kanskje en spennende middag? Jeg gleder meg til fredag, i alle fall ♥


Kjole fra NA-KD HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg