Denne ukens spennende planer


God morgen
.

Dagen i går gikk så sykt fort. Jeg våknet for sent, og var tregere enn jeg har vært på veldig lenge. Jeg fikk heldigvis en kaffe på sengen av Haakon, som gjorde livet litt lettere… Da kom jeg meg omsider opp av sengen. Med det lave energinivået visste jeg at jeg virkelig hadde godt av litt trening, og derfor var det en deilig svetteøkt på menyen… Da jeg kom hjem tok jeg en god dusj, og deretter reiste Haakon og jeg for å handle julegaver. Vi var så flinke at vi klarte å kjøpe alle gavene vi hadde igjen, så det var en lettelse. Alle gavene ligger klare under treet vårt ♥

Selv om mandagen var litt intetsigende, har jeg et par ting jeg gleder meg masse til denne uken…

I DAG

I dag skal jeg til Tønsberg til en skikkelig dyktig dame for å legge nytt sett med negler. Planen et å få negler som matcher et antrekk jeg skal bruke i løpet av uken. Jeg gleder meg til å la henne være litt kunstnerisk, da jeg ofte kjører litt vel safe look pp negler. Egentlig beundrer jeg alle sol tør å ha kule detaljer og glitter. Jeg må også rekke trening og litt studier i dag, før jeg bare skal kose meg med Jul i Blodfjell og Haakon. Neglene kommer på bloggen senere <3

ONSDAG

Onsdag reiser jeg til Oslo, og skal bli til fredag på grunn av en fullbooket torsdag. På dagtid på onsdag må jeg til frisøren min aka svigersøster. Jeg har en meter ettervekst…. Resten av dagen må brukes til å løse logistikk for torsdag, og til å lade opp litt energi. Hotellet har treningssenter, så det er mulig jeg tar en løpetur for å føle meg fresh.

TORSDAG

Denne dagen har jeg frem til 11:30 før jeg må avgårde. Jeg må faktisk sminke og style meg festklar tidlig…. jeg skal på en innspilling som varer helt til kvelden. Etter dette er det rett på fest mer Nent. Der skal det være litt presse og slipp av programmer som kommer til våren. Denne dagen får dere vite en hemmelighet jeg har holdt!

HELGEN

Helgen blir nok rolig, og jeg holder dørene åpne for litt sosialt med venner, eventuelt bare at Haakon og jeg er sammen og gjør noe hyggelig. Jeg må faktisk dobbeltsjekke at jeg ikke har glemt noe den helgen, for det føles som at jeg har noe jeg skal.

I dag var det vondt å stå opp. Det er så kaldt ute at jeg liksom mister det helt, og det tar mye lengre tid å finne motivasjon til tider. Ikke rart vi blir vinterdeprimerte i dette landet, når være snus på hodet… Jeg må innrømme at jeg aldri i mitt liv har likt vinter noe særlig godt. Da jeg gikk på barneskolen prøvde jeg å gjemme meg for å slippe å gå ut og fryse. Uff.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg