Denne ukens planer

Forrige uke hadde jeg noen mål, det var å trene minst 3 ganger, ikke drikke alkohol og legge ut Housetour på YouTube. Jeg klarte å trene nok, men jeg drakk alkohol i forbindelse med at noen trengte mitt selskap. Jeg fikk også lagt ut Housetour, om du ikke så det. Jeg vet ikke om jeg klarer en uke uten alkohol denne uken, for jeg har et par festligheter på menyen. Jeg vet at jeg skal få til å trene 3 ganger, og jeg skal også ha som mål å spise mindre kjøtt og mer grønnsaker.

DENNE UKEN SER SLIK UT!

Mandag:

I dag må jeg bruke dagen på å støtte opp under noe i privatlivet, som ikke direkte angår meg, men som har vært en del av livet mitt. Dette kan jeg ikke si så mye om. De som vet, de vet. Ellers skal jeg bruke dagen på å redigere YT-videoen som er laget i helgen. Jeg gleder meg til å dele den i kveld! Jeg skal også handle litt i dag, så kan jeg kanskje dele innkjøpene med dere!

Tirsdag:

Denne dagen skal jeg bruke på en del studier. Jeg har kun én innlevering igjen, så trenger jeg ikke å tenke på mer før hjemmeeksamen i januar. Faget jeg tar handler om kreativitet, og er et fag jeg liker veldig godt. Jeg kan bli litt ufokusert på studier til tider, men til gjengjeld er jeg veldig god på såkalte skippertak. Jeg skal også få tatt en tur på trening

Onsdag:

Denne dagen skal jeg jobbe en del. Jeg pleier å føle meg ekstra kreativ på onsdager, og skal derfor jobbe litt ekstra denne dagen. I tillegg skal jeg på et show og premierefest på Latter på kvelden, og håper det blir litt ekstra gøy. Jeg vet jo ikke om andre enn meg og +1 som skal, men plutselig ser jeg jo noen jeg kjenner.

Torsdag:

Det er heldigvis en ganske rolig dag, men det må planlegges litt forskjellig, blant annet ny YT-video, helgen og neste uke. Denne dagen må jeg også få trent litt.

Fredag:

Jeg gleder meg til denne helgen, for Haakon har langfri. Jeg tror at dagen ellers skal brukes på venner. På kvelden skal jeg i innflytningsfest til en god venninne. Jeg gleder meg til å se hvordan hun har fått det. Her må jeg også prøve å presse inn noe trening.

Lørdag:

Denne dagen er satt av til Elle-brunch. Det er et event på Taket på Steen og Strøm, som handler om mote, makeup, trender og så videre. Jeg tror det er veldig god mat, dyktige personer og læring på menyen. Jeg klarte bare få tak i én billett, og skal dit alene. Det er jo typisk.. Jeg er ikke alltid så god på å komme alene på ting.

Søndag:

Denne dagen må jeg nok lage og redigere YouTube-video.

PS: Fortell meg om dere har noen ønsker for YouTube eller blogginnlegg ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg