Den perfekte brunfargen, kom til meg!

Reklame | Brun og Blid

Denne årstiden er alltid en vanskelig tid for meg, fordi jeg er tidenes frysepinne. Nå på høst- og vinterhalvåret bor jeg morgen i kveld i badekaret, og jeg oppsøker alle varmekilder jeg bare kan. En suveren kilde til både D-vitamin og varme er Brun og Blid. Det er litt ironisk. Jeg er faktisk brunere på vinteren enn sommeren til tider, fordi jeg tar mer sol, imens på sommeren går det mye i selvbruning. Det hender ellers at jeg tar en del solarium før jeg skal ut og reise, slik at jeg har underlag nok til å sole meg på ferie, der det er lett å bli brent. I tillegg er det veldig greit når jeg er hos Brun og Blid å kjøpe tenning lotion. Jeg kjøpte sist en flaske til rundt 300 kroner, for da har jeg den hver gang jeg skal sole meg. Disse kremene gir enda bedre resultat, i tillegg til at huden ikke blir like tørr. Det skjer veldig ofte at jeg blir helt melete i huden etter solarium, i og med at det er ganske tøft for huden om den ikke får pleie. Det er veldig viktig at man husker på at huden skal ha fuktighet når man tar en del sol, for da holder fargen lengre, og det stråler mer fra fargen.

Når jeg er hos Brun og Blid, velger jeg den dyreste solsengen, Luxura Vegas. Denne sengen skal gi en jevnere brunfarge, fordi den innehar den nyeste teknologien, og den er i tillegg veldig komfortabelt! For de som svetter mye, så er denne suveren, da den har kjempegode vifter! Den har også Bluetooth, slik at du kan sette på din egen musikk imens du slapper av.

Denne sommeren har ikke vært slik jeg forventet, og derfor har jeg solt meg veldig lite. Det høres kanskje teit ut, men jeg føler derfor at jeg har litt å “gå på”, i og med at huden min er fornøyd etter 20 runder med selvbruning i løpet av sommeren! Nå skal jeg sakte, men sikkert bygge opp en fin og jevn brunfarge, slik at jeg kan føle meg klar for sesongen som kommer. Jeg har tidligere hatt mangel på D-vitamin, og det kan derfor være en ok kilde til litt ekstra når mørketiden ankommer.

PS: Det er 18 års aldersgrense hos Brun og Blid, og dette er selvsagt av saklige grunner, da man må være varsom mot huden sin, for den fortjener å bli behandlet så pent som mulig! ♥

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

5 kommentarer
  1. Du har svært unge leser. Nede i 12 års alderen. Muligens 11 også. Også reklamerer du for solarium for en billig penge! Det er helt hodeløst. Har ikke du lært at solarium øker sjansene for kreft ? Hvor er moralen din? Er du så desperat etter penger at reklamerer for hva som helst ? Solarium er ikke bra for noen !!

   1. Mine lesere er mellom 18-35, så der tar du litt feil. Det hadde ikke lønnet seg for Brun og Blid med reklame på min blogg om leserne var under 18, i og med at solarium har 18 års aldersgrense. Jeg synes at det er helt ok å ta solarium en gang i blant, så fremt man gjør det med måte… Jeg reklamerer heller ikke for “hva som helst”, slik som du skriver. Jeg velger de samarbeidspartnerne jeg mener passer til mine følgere. Synes kommentaren din var veldig usaklig og hissig. Husk at det ikke hjelper å være ufin om du prøver å få frem et poeng.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg