Den mørke siden av livet mitt

“Du kan ikke svømme mot nye horisonter før du har mot til å miste kysten av syne.” – William Faulkner

For en gangs skyld skal jeg faktisk bare la tastaturet flyte uten mål og mening, for jeg har så mye på hjerte mitt som jeg ikke får ut. Jeg er lei meg, jeg er sint, jeg er oppgitt, jeg er glad, jeg er lettet… Men akkurat nå i øyeblikket har jeg fått nok, og nå er det faen meg nok også (Ler litt av meg selv, og beklager banningen). Dette er egentlig ikke noe å le av, men jeg tar som regel ting med et smil, selv om de er tunge å bære. Jeg har jo faktisk ikke “tillatelse” til å blogge om absolutt hva jeg vil, da dette også involverer noen andre enn meg. Men jeg er så involvert som jeg kan bli, og jeg har så lyst til å bare si det… akkurat hva som har skjedd, hvem som har gjort hva og hvor forferdelig det har vært å bevitne alt sammen, og ikke minst bli økonomisk, følelsesmessig og fysisk involvert. Visste du at ETT menneske kan klare å gjøre så sinnsykt mye skade? Ja, det tror jeg nok vi alle vet, men det er ganske spesielt å møte på slike personer, det tror jeg man sjeldent gjør. Jeg får lyst til å hyle og skrike, selv om det ikke hjelper mot noe. Jeg får virkelig lyst til å bare gå berserk. Aldri i livet må man la andre mennesker utnytte en så til de grader at man både blir hjernevasket og ruinert. Aldri må man la den selvrespekten slippe taket. Aldri skal jeg la noen få mer kontroll over mitt liv enn hva jeg har selv. Noen personer er det faktisk ikke verdt å ta vare på eller forsøke å redde, den eneste som kan gjøre det er dem selv.
Men joda… Nå er ting snart bra igjen, men jeg har ikke måttet ta en slik kamp med meg selv følelsesmessig siden jeg mistet pappaen min. MÅ livet være så tungt til tider? Neida, jeg klarer dette, og alt skal bli så fryktelig fint til slutt, bare med litt tålmodighet og rette mennesker rundt en. Egentlig er det bare positive ting å se frem til, det lover jeg, men følelsene som aldri fikk lov til å komme ut, de er der… og de må vel til syvende og sist ut.
Jeg vet at DU leser dette, og jeg vil vel bare si at “What goes around, comes around”. Kos deg med bloggen, den er ment for alle…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg