De mest ræva julegavene

Jada, det er tiden for å være takknemlig, men jeg synes det kan være artig tatt i betraktning hva som egentlig kan skjule seg bak enkelte julegaver. Det er jo selvsagt noen ting vi ikke vil ha. Jeg skjønner om noen skulle være uenig, for moralen sier at vi skal være glad for det vi får…

Her er mine topp kjipe gaver å få:

Sokker

Finnes det virkelig noe mindre kreativt enn dette? Sist jeg kjøpte dette til noen, var det fordi der var en kjip person jeg ikke liker som jeg følte meg presset til å kjøpe noe til… Jeg kjøpte sokker i ren protest fordi jeg ikke ville kjøpe noe fint. Seriøst. Sokker er det man kjøper når man a) Ikke liker personener eller b) Ikke kom på noe annet å kjøpe.

Gavekort

Jeg vet mange digger å få dette, men har det noen gang slått deg hvor upersonlig dette er? Man kjøper det fordi man ikke vet hva man selv skal plukke ut, så det etterlates til personen som får gavekortet… I tillegg har alltid gavekort en forhåndsbestemt sum, som betyr at man på sett og vis setter en sum for hva mottakeren er verdt i gaveformat. Det er en grunn til at man alltid fjerner prisen på gaver.

Konfekt

Disse store og fine eskene ser alltid innbydende ut, frem til du åpner dem og begynner å smake… Aldri liker man alle bitene, og det blir fort delt ut til gjester, som også lar et par biter ligge igjen. Dette er akkurat som Twix… Jeg opplever også dette som en veldig formell gave som man får av de som ikke kjenner deg så godt.

♣ Showergel

Dette er også en “jeg vet ikke hva jeg skal gi deg”-gave. Herregud, så mye showergel som eksisterer i blant gavene under treet. Joda, kjekt å ha, men igjen en ting som de fleste fint skaffer seg selv, og som tar opp skapplass. Jeg har showergel som står i badeskapet fra forrige jul, liksom. Haha. Uff, jeg vet denne type gave ser fin ut på utsiden, men bytt heller ut med bodylotion eller en hårolje som er god.

♣ Julepynt

Julen er jo nesten over når det først er julaften… Jeg skammer meg enda for å kjøpe julepynt i gave til mamma da jeg var liten. Meg unnskyldt, så visste jeg ikke bedre. Julepynt er også en del av interiør, og derfor er det litt risikabelt å treffe på stilen til folk. I tillegg – veldig lite kreativt.

♣ Kaffekopper med motiv

Dette er en ting som samler seg opp i skapet, og som man ikke har samvittighet til å kaste. Egentlig har jeg lyst til å ha ett servise der alle koppene er like, men jeg har over tid fått så mange kopper at skapet bare er kaos…

Alt i alt blir vi som regel glad for det vi får, og vi vet å være takknemlige. Allikevel kan dette innlegget muligens inspirere til mer personlige og varme gaver, at man lærer å tenke mer over hva folk oppriktig blir glade for. Det kan være vanskelig å kjøpe noen ganger.

Ho Ho.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
  1. Trur vi må dra å kjøpe
   No annet 👌🏻👌🏻😂😂 sokker , showergel gavekort og julepynt var akkurat det vi har kjøpt til deg. 😂😂😂😂👍🏻👍🏻

  2. De gavene er vel ganske ok etter min mening, bortsett fra krus/kopper ( jeg har nedlagt forbud mot flere, likevel får jeg…) og det kjipeste jeg kunne tenkt meg, var en badevekt 😁.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg