De fineste stedene å reise til

Mange av oss reiser bort på dette halvåret. Noen reiser til Gran Canaria, imens andre reiser litt lengre bort, der det kanskje er mer å se og oppleve som vi ikke har sett før. Fra jeg var liten har jeg vært så heldig at jeg har reist mye, og fått sett magiske steder som jeg gjerne vil se igjen. Det som er viktig for meg når jeg skal reise, er at jeg virkelig blir tatt bort fra livet hjemme. Ferie for meg er å føle at jeg nesten er i en drøm, og at det jeg ser rett foran meg er noe magisk og helt unikt. Derfor ser jeg ofte etter nye destinasjoner, og ønsker å unngå store turistfeller, fordi mye av opplevelsen forsvinner når du står sammen med 200 andre som leter etter samme opplevelse. Man kan være litt smart og dra litt off season, eventuelt stå opp tidligere enn andre, for å rekke å se noe før det blir for mye mennesker. I alle fall skal jeg gi dere mine topp tre destinasjoner.

Goa, India

Jeg var på dette nydelige stedet da jeg var barn, og glemmer aldri ting jeg så og opplevde, som var helt unike. Vi så utrolig mye kultur. Jeg husker minst av tiden på stranden, og mest av tiden vi gikk rundt og så ting. Vi fikk se ekstrem fattigdom, kjærlighet til dyr, tro på noe større, farger, kuer og et liv vi aldri selv kunne leve. India er et land med mye uttrykk, både i form av farger, tro og ritualer. For eksempel er kuene hellige, og de er derfor å se i gater, i butikker, på stranden og over alt ellers. Hinduene har vanvittig mange guder, og du kan besøke ulike hellige bygg for å bli mer kjent med de mest kjente. Foruten kulturen, er landet ekstremt vakkert med hvite sandstrender og veldig frodig og fargerikt klima. Jeg lover at en tur til Goa India vil gi deg en rik opplevelse. Drømmen er å snart få reist dit igjen selv.

Costa Careyes, Mexico

Hadde det ikke vært for Paradise Hotel, hadde jeg aldri fått oppdage en slik perle av et sted. Selv om det for det meste var innspilling på det samme hotellet, har jeg totalt fått tilbringe cirka 4 uker i området, og har virkelig forelsket meg. Det er så mye kultur, og uberørt område, som gjør at hodet får fred og pause fra stresset hjemme. Jeg husker spesielt en kveld da vi bodde på et hotell i påvente av innspilling… På kvelden gikk vi ned til et område på stranden der noen hadde giftet seg. Det var et stort bål, og musikk, og hele opplevelsen var bare så sykt fin og ekte. Himmelen lyste av en million stjerner, og alle menneskene rundt var så glade. Der og da var livet bekymringsfritt. Dette området vil jeg virkelig besøke igjen. Jeg skjønner godt at PH-produksjonen elsker å dra på jobb.

 

Den dominikanske republikk

Dette var også et sted jeg fikk oppleve som barn, som satte sterke inntrykk. Dette ligger i karibien, og er kjent for sine nydelige strender og kultur. I tillegg kan man oppleve mye om man vill inn i regnskogen. Dette stedet er et sånt type sted mange drar på brylluppsreise til, og det er virkelig ikke uten grunn. Som barn husker jeg best de nydelige palmene som fløt langs strendene, og ikke minst å få flettet rastafletter i håret på stranden. Det var mye rart man ville som barn, hehe. Man kan både snorkle, surfe, dra på fotturer, dra på karneval og mye mer. Reis hit uten mobil, og du vil aldri hjem igjen.

 

 

Dette er de tre fineste stedene jeg har besøkt i verden. Alle har noe til felles, og det er at de er paradiser, og fulle av sol og kultur. Jeg håper at jeg snart kan dra på en lignende reise igjen. Neste gang  jeg reiser er det i Europa, men jeg kjente at reisefeberen virkelig kicket inn av å skrive dette innlegget. ♥

Har du besøkt ett eller flere av disse stedene? 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg