De beste skjønnhetsfavorittene!

Reklame | Lyko

Som en “gave” til alle sammen, så tenkte jeg dele et innlegg med produkter jeg har prøvd og brukt over laang tid, og som jeg virkelig kan stå inne for. Jeg er ikke av typen som ofte bytter fra det jeg bruker fast, så her har dere et ærlig innlegg. Linker til alle produktene ligger under hvert bilde. Jeg har valgt å dele innlegg med sminke, hårprodukter og litt verktøy.

Først og fremst vil jeg dele disse fire produktene under. Det første er Isa Dora sitt solpudder, som har eksistert siden jeg var fjortis. Om man bruker dette riktig, så får du en sykt fin glød, samtidig som litt varme i ansikter. Ved siden av er en Blush i en veldig fin tone, som også gir mye varme i sminken, og passer bra om du heller mot rødt istedenfor rosa på blush. Under er et dekkende pudder som jeg også har brukt helt siden jeg var ungdom. Dette er genialt om du ønsker å matte ned, spesielt under øynene, haken og panne. Til sist er det den beste leppestiften i verden. Denne kommer i to deler, en med farge og en stift med fuktighet. Med denne kan du spise, feste, sove og hva som helst med. Jeg elsker den!

Solpudder//Mattende pudder//Leppestift//Blush

Om dere lurer på hvilke foundations og concealer jeg som regel bruker, så er disse mine favoritter. Nummer én er veldig dekkende, og smoother ut veldig. Den er kanskje ikke så tynn og naturlig, men den dekker suverent, og er perfekt til festsminke. Ved siden av er en veldig bra concealer, som jeg oppdagtet tidligere i år. Når jeg har fin hud, hender at at jeg kun bruker denne med pudder oppå. Nederst til venstre har vi en veldig populær highligheter, som jeg bruker ofte på fest. Den er veldig fin på lys hud og sminke. Nederst til høyre har dere en annen foundation jeg også bruker mye, fordi den sitter absolutt hele dagen. Denne er god å ha om du vet du skal på farten, og ikke har tid til å “fikse” på sminken underveis – noe jeg selv aldri gjør.

Dekkende foundation//Highlighter//Langvarende foundation//Concealer

Om du har tørt eller skadet hår, kan du bruke de samme produktene som meg. Håret mitt tørster ofte etter fuktighet, og da er gode hverdagsprodukter en nødvendighet. Under ser dere basic produkter jeg bruker: Hårolje, varmebeskyttende, sjampo og balsam og hårkur. Alle disse produktene kjøper jeg jevnlig, fordi de er veldig bra. Håret mitt holder seg veldig sunt med denne kombinasjonen av produkter.

Hårolje//Sjampo og balsam//Hårkur//Varmebeskyttende

Noen andre lure produkter jeg ønsker å dele med dere, ser dere under her. I samarbeid med Lyko fikk jeg nylig en pakke med kun deres egne produkter, som er litt rimeligere enn mange andre. Under har vi en stor og deilig sminkekost, en veldig bra krølltang, en primer og små makeup sticks. Sistenevnte er GENIALE når du søler litt sminke, for eksempel kajal eller mascara. De er mer presise, for den ene enden har smal og spiss ende, slik at du får bort små prikker med feil.

Pudderkost//Primer//Krølltang//Sminkekorrektor

Håper noe av dette falt i smak ♥

 

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg