De beste produktene til ansikt

Reklame | Lyko

I går var det jo virkelig full panikk i landet vårt.

Mange ble vitner til at matbutikkene var tomme for flere varer, og Corona var det ordet flest hadde på leppene sine. Jeg selv er veldig følsom for andres energi, og ble derfor litt stresset og engstelig da det plutselig ble innført så mange tiltak. Akkurat nå innser jeg jo at det bare handler om sikkerhet, at det ikke er grunn til å hamstre, og at jeg fortsatt kan dra og handle ting jeg trenger. Da jeg innså at ikke kjøpesentrene var stengt i går, kom jeg på at jeg er helt tom for krem til ansiktet. Derfor reiste vi til Tønsberg for å handle litt. Jeg må si at jeg ble overrasket over hvor mange som var der. Jeg lot være å ta med hendene like mye på ting som jeg gjør til vanlig, og prøvde vise signal om at jeg ikke prøver å smitte noen, hehe.

I alle fall er jeg jo sykt fan av Ole Henriksen, og fant ut at jeg skulle gå for produkter derfra igjen. I disse dager har jeg følt at jeg mangler litt glød, og at huden føler seg sliten. Derfor kjøpte jeg ett sett med fuktighetsgivende, oppstrammende og glødende produkter. Jeg har prøvd alle disse før, og synes de er dødsbra. Sjekk dette:

Dette settet er utsolgt akkurat nå, men hvert produkt kan kjøpes hver for seg. Om du er tålmodig er også dette billigere å kjøpe hos Lyko enn på Vita der jeg kjøpte det.

Disse produktene inneholder settet:

C-Rush Brightening Gel Creme. 

Denne er faktisk på salg hos Lyko nå. Dette er en krem med masse vitaminer og antioksidanter, og den inneholder både kollagen og hyaluronsyre, så denne er god på fine linker, gusten hud og den gir veldig mye glød. Den er derfor veldig fin under sminke, da det skinner litt igjennom.

Banana Bright Eye Creme

Om du sliter med mørke ringer under øynene er denne her et mirakel. Svært mange bruker denne som et perfekt underlag for sminke under øyene, da den fungerer litt som en primer. Dette er et sinnsykt bra produkt, og man ser virkelig forskjell på huden under øynene. Den har masse fuktighet, og den går løs på fine linjer og rynker også.

Truth Serum

Dette serumet er edle dråper på flaske… Jeg har brukt det mange ganger før, og det har en så sykt fin glødende og oppstrammende effekt. Huden føles så fin etter å ha brukt dette, og jeg er direkte imponert over at det går an å lage så bra produkter. Dette serumet brukes gjerne etter å ha renset huden etterfulgt av fuktighetskrem.

IKKE GLEM RENS!

Denne rensen er en del av Ole Henriksen sin Truth-serie. Den skummer godt og lukter digg. Den er det perfekte utgangspunkt for god hudpleie. Det er veldig viktig at huden er ren og fin før man påfører produkter.

Husk at hudpleie må gjøres ordentlig. Du må rense huden godt, massere produktene godt inn, og ikke minst ha rutiner morgen og kveld. Mange synes sikkert at jeg er ganske jålete, og det stemmer nok. Men om man ønsker gode resultater er det avgjørende å legge litt sjel i det. Om du tar deg bare 5 minutter hver morgen og kveld til å rense huden godt, massere inn gode produkter og gi deg selv litt ro, så vil huden din virkelig takke deg ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg