Dårlige nyheter!!!

Hei, alle sammen!

I dag har jeg egentlig hatt en ganske ræva dag til tross for at gårsdagen var veldig hyggelig! 


Jeg og Haakon tok et tur til Tønsberg for å shoppe litt. I samme slengen tenkte jeg å ta en tur innom Telenor for å sjekke om de har iPhonen jeg har lyst på. De hadde en iPhone 11 Pro MAX, men… systemene til Telenor er nede nå! Så da fikk ikke han som jobbet der lagt inn swappen min og jeg måtte dra tomhendt hjem med min gamle og smadrede iPhone Xs. Telefonen min er heeeelt klikk! Ikke nok med at den er knust både foran og bak, men det er et sort felt øverst i høyre hjørne av skjermen min som bare vokser nedover skjermen som pest! Jeg aner ikke hvorfor dette har skjedd, men jeg tror det kan hende at det har kommet litt fukt inn i telefonen. Den har det virkelig ikke bra, virkelig ikke…

På vei hjemover kom prikken over i´en! Hele skjermen slo over i ekstremt lyse farger og begynte å blinke. Veldig rask og sterk blinking. Det er ikke greit! Tenk om det skjer med noen som har epilepsi?! Jeg skrudde telefonen av og på, og nå ser det ut til at den lever sitt eget liv. Av og til kommer epilepsi – blinkingen frem og andre ganger er skjermen helt vanlig. Håper at Telenor kan oppdrive en ny telefon til meg snart, det er veldig viktig at jeg har telefon… jobben min er jo det den er, og jeg er utvilsomt avhengig av mobilen min. Nå begynner jeg å havne på tanken om at jeg i det hele tatt skal gidde å fikse alt dette med mobil, eller om jeg simpelthen bare skal prioritere å kjøpe et bra kamera, slik at mobilen ikke er så viktig. Men ja.. Det er jo den jeg bruker til å oppdatere snap og insta.

Så hva gjør jeg nå? Nå må jeg sørge for å få en ny mobil i hendene så fort som fy, slik at jeg ikke risikerer å være helt uten.

I kveld skal jeg kose meg i fred og ro hjemme. I går ble det mye, og jeg må tenke litt på helse. Jeg har vært flink og satt i gang trening i det siste, og er målbevisst på å komme skikkelig i form igjen, etter en dårlig periode. Jeg synes det faktisk er deilig å gå på treningssenter igjen, og bare kjenne hvor sterk og sunn kroppen min egentlig er. Om noen uker kan jeg nok se ganske mye resultater allerede, for resultatene kommer raskt med selvdisiplin.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg