DÅRLIG FORBEREDT OG EN NESTENULYKKE!

Jeg elsker virkelig høsten.

Høsten gir tillatelse til mye jeg liker: Gå med varme klær, være masse ute, nyte naturen, grille i skogen, kose seg ekstra og mer. Denne søndagen bestemte vi oss for å komme oss ut på tur da vi plutselig ikke hadde noe annet å gjøre. Jeg sjekket kartet der vi bor, og fant ut at det finnes et område med masse turstier, og jeg foreslo for Haakon å dra opp til “Langvannet”.

Jeg fikk sykt lyst til at vi skulle ta med oss pølser til å grille i skogen, og der startet problemene. Vi kjørte først til Cirkle K, men de hadde ikke pølser. Derfor kjørte vi til Shell, og vi fikk heldigvis kjøpt rå pølser av dem, slik at vi kunne ta med ut og grille. Da vi endelig var på vei i riktig retning endte vi med å kjøre en ganske kronglete vei… Vi kjørte tvers gjennom en traktorvei, og det var flaks vi kjørte 4-hjulstrek..

Da vi endelig fant stedet vi skulle gå ble vi positivt overrasket. Området hadde stier i alle retninger, og vi fant en fin og oversiktlig sti der Diaz kunne løpe så fort han bare måtte orke. Hunden har mer energi enn noe annet dyr jeg vet om, og han er lykkelig så lenge han kan løpe løs.

Omsider kom vi til et sted vi kunne sette oss ned og grille. Vi hadde med lighter, og underveis hadde vi plukket med noen tørre pinner. Jeg startet veldig optimistisk med å bruke papp fra en eske vi hadde pølser i. Jeg samlet masse småkvist og la oppå, i håp om å få fyr. Helt ærlig….. Vi slet virkelig! Bålet ble aldri helt tent, og det bare sluknet hele tiden. Jeg gikk til og med bort til noen fiskere for å spørre om papp. I tillegg stoppet vi en forbipasserende for å høre om han hadde tennbriketter, haha. Heldigvis var dette en bekjent via familie, og derfor ble det ikke like kleint. Han fikk nesten fyr på bålet vårt, men så sluknet det 2 minutter etter han hadde gått, haha.

SOM OM IKKE DET VAR NOK at vi ikke klarte å tenne opp bålet, skulle Diaz virkelig kløne seg til…. Han gikk nedover mot vannet (muligens for å drikke?), og plutselig klarte han å skli ned i vannet. Jeg løp ned og hjalp ham opp igjen, for båndet hang innpå vann. Snakk om klønete hund! Han ble selvfølgelig gjennomvåt, men heldigvis er han en ganske robust type, og han tørket fort i solen.

Selv om Diaz fikk et uønsket bad og vi spiste kalde pølser i lompe, var dette en av de beste dagene så langt i høst. Det var så vanvittig fint vær, jeg selv var i godt humør, og det var gøy å kjenne litt på å gjøre ting jeg pleide som barn. Skogen er et sted jeg føler sterk tiltrekning til, og jeg føler meg virkelig hjemme der.

Ha en fin søndag, alle sammen! ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

3 kommentarer
  1. Hei Aurora!
   Jeg har lest bloggen din en god stund, og syntes du er skikkelig flott og gjør en god figur.
   Men jeg syntes det er trist å se på charterfeber måten du og ikke minst kjæresten din snakker om din mor. Tro meg, jeg er helt for alenetid med kjæresten og at mor ikke trenger henge på til enhver tid. Men om man først drar på tur et kjærestepar med mor i tillegg så må dere jo nesten ha forventet at dere skulle bruke tid med henne? Det eneste kjæresten din gjør er jo å uffe seg, si fy faen og at han klikker pga moren din. Hvorfor i alle dager ble han med da? Vi sitter her en gjeng med venninner og ser på, og alle var ganske enige om at vi ikke hadde akseptert om kjæresten vår snakket sånn om vår mor.
   Hva gjør at du aksepterer det?

   1. Heisann!

    Kort fortalt kan jeg si det slik at min mor er ekspert på å irritere oss, og hun gjør det gledelig med vilje, og hun kan også være både uhyggelig, irriterende og barnslig bare for moro skyld.

    Husk at man ikke ser hele livet til noen på tv-skjermen heller, og at CF er et program der ting blir klippet i hytt og gevær, og at det ikke kan taes seriøst.

    Jeg dro på turen fordi det var et forslag fra produksjonen sin side, og jeg visste allerede da at de ville ha oss med fordi dynamikken oss i mellom er som den er.

    Jeg skjønner at man kan la seg rive med når man ser på tv og ikke vet så mye annet enn det man ser, men det er mye man ikke ser.

   2. Jeg tror det er viktig å forstå sjargongen de i mellom! Jeg har forstått den, å da syns jeg det blir veldig gøy å se å høre på de! De er ikke som “alle andre”, og det er heeelt sikkert derfor produksjonen vil ha de med! Det er jo tross alt 3. runde Aurora er med! Hvor spennende er det å se en “perfekt” familie med null drama, null konflikter, men bare fryd og gammen? Og det er jo lett å høre at de som klipper overdriver! F.eks når hun roper på Haakon, hun roper ikke så mye på han som det virker som! Haha! De legger jo på stemmene myyye! 😉
    Jeg digger å se på, Aurora! Elsker det litt “spesielle” jeg! Det er jo det som skaper seere mener nå jeg! 😀 <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg