Dagens antrekk + problemer i forholdet

Helgen kom i går, men det føltes ikke helt sånn. Jeg har taklet de nye temperaturene ute, og blir ganske begrenset når jeg fryser. Dermed gikk i går ut på å få fyrt opp i huset, og egentlig ikke noe mer. Haakon presterte å lage en hjemmelaget middag med overstekte kjøttboller som smakte julekaker i går, så det var mildt sagt en kjip aften, og vi diskuterte mer enn vi hadde det hyggelig. Jeg hater fredager når Haakon jobber dagen etter, for jeg føler ofte at jeg ikke får ordentlig helg selv, fordi han ikke er på samme planet når han bare skal på jobb igjen dagen etter. Vårt forholds største problem er meg – og mitt problem er at jeg kjeder meg mye, og er rastløs. Jeg jakter alltid på nye opplevelser, og jeg suger positiv energi ut av personer med mye energi og glede. Blir jeg for lenge hjemme av gangen, så blir jeg veldig grinete. Haakon er heller ikke en partyløve, så vi er ganske ulike på hva som gleder oss, og hva som skal til for å gi ny energi.

I dag var jeg i ferd med å kjøre til Ikea og kjøpe ny løsning til garderoberommet mitt, helt til jeg kom på at jeg sikkert ikke får plass til alle delene i bilen, og må derfor eventuelt leie henger, eller få det fraktet. Det ble litt for mye styr for meg, så det ble ingen ny garderobe i dag. Jeg skal vurdere å bestille det, så kan jeg glede meg til det kommer til uken… I skrivende stund vurderer jeg å ta en tur inn til byen og kjøpe litt ting og tang, og gjerne en ny vinterjakke/kåpe, men synes det er kjedelig å dra alene, så det er fare for at jeg bare ender opp med å vente helt til 16 med å finne på noe, for da er Haakon hjemme igjen fra jobb.

Hva er det gøyeste jeg kan gjøre i dag? Gi meg et forslag!

Btw! Elsker ikke dere også fargene på skjørtet og toppen? Begge er kjøpt på Vero Moda ♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer
    1. Det var et kjempe fint antrekk! Nyyydelig farge på deg!!! Dette MÅ jo vöre DIN farge! Wow! Jeg syns du skal gjöre et eller annet DU vil gjöre nå med en gang! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg