Corona under neglene

Ærlig talt.

Det er ikke så ofte jeg sier det, men denne gangen skal jeg skrive fra meg litt ansvar. Den gruppen av følgere jeg har i sosiale medier som virker til å følge for å ha mulighet til å komme med negative innspill, er vel den følgergruppen jeg forstår meg minst på. Noen er balanserte og har påpekt ting som er åpenbart galt av meg å legge ut, men samtidig er de hyggelige og høflige. Det jeg derimot reagerer på er følgere der samtaleloggen utelukkende er preget av korrigeringer av ting, eventuelt nedsettende ord. Tror de at de skal få svar om de legger frem ting på en usaklig måte? I dag eller i går dukket det opp en kommentar med følgende utsagn: “Æsj, corona under alle neglene”, på en fersk historie med de nye neglene jeg fikk i går…

Dere som skriver saklig til meg vet jo at jeg ofte svarer, og at jeg fint kan at imot konstruktiv kritikk. For eksempel slettet jeg en snap her om dagen fordi jeg ga feil signaler og bommet da jeg prøvde å være morsom. Men tror noen jeg vil ta imot budskapet om kritikken heller ikke er særlig bra formulert? Jeg orker ikke en gang… Jeg mener helt ærlig at å være frekk i sosiale medier er på lik linje som å være ufin ansikt til ansikt. Problemet er at noen blir så innmari tøffere mot oss som er offentlige personer, og fordi de kan gjemme seg bak en mobilskjerm.

Når det gjelder sakens kjerne, bare for å ha svart. Jeg skjønner at noen tenker at negler og corona er en dårlig kombinasjon. For det første ser jeg nesten aldri noen mennesker i disse dager, og for det andre tar jeg ikke på ande enn kjæresten min. Da kan coronaen under neglene mine få ligger der i fred… Fra spøk til alvor: Jeg er supernøye med antibac og så videre uansett hvor jeg skal, og det er svært få ting som treffer undersiden av neglene mine. Jeg tror at for eksempel bruk av smykker, briller og slikt har større sannsynlighet for å spre smitte. Staten vår har tillatt skjønnhetssalongene å åpne, og i går satt jeg med en svær skjerm av glass mellom meg og negldamen, og det var tre runder med antibac… Og til dere som ikke visste det; Når man skal sette på akrylnegler er det superviktig at det er helt rent og desinfisert på neglene, fordi det er farlig om det kommer bakterier mellom din egen negl og den falske, da det kan oppstå sopp og så videre. Jeg skjønner at de som ikke er så jålete som meg vet noe særlig om disse tingene, men her kan jeg erklære meg “legally blonde” og peke litt med fingeren på at noen bør slutte å snakke om ting de ikke har peiling på. Og ja – bakterier samles i etterkant under negler – både ekte og falske. Men som sagt, jeg driver ikke å tar på alt og alle, og jeg har gode rutiner med antibac og håndvask. Jeg tenker at vi legger denne saken død nå, for det blir litt tåpelig.

Over til noe annet…. I stad gikk vi en nydelig tur med hundene i solen. Jeg oppdaget nok en tursti jeg ikke har gått før, og hundene trivdes kjempegodt! Haakon hadde derimot valgt helt feil sko, og klagde store deler av turen på grunn av litt søle etter regnet. Nå er jeg hjemme og drikker en varm kopp kakao. Jeg venter på et svar angående noe viktig denne uken, så kalenderen min er ganske åpen, bare fordi denne nyheten kan ha litt å si for om jeg får tid eller ikke til andre ting. Jeg skal selvsagt oppdatere dere på ting!

Nyt solen før den forsvinner igjen ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

25 kommentarer
  1. Nå har jo FHI gått ut med at det anbefales og bør helst ikke være lange negler denne perioden grunnet alle bakterier som samles under neglene, og dermed går man rundt med disse.
   Det er vell det folk kan reagere på. Bare ha en normal lengde istedet for så lange akkurat nå.
   Mange gjør masse tiltak for å stoppe dette viruset, og derfor er det kjipt når andre ikke gjør det.

   1. @B Takk for at vi har sånne genier som deg! TAKK OG LOV! Tenk å kunne ha en sånn person som deg, som har fult innsyn i FHI sine saker. Fortsett å være det PEFFEKTE mennesket du er som heldigvis passer på at resten av befolkningen gjør riktig. Takk, ditt geni!

    1. Nå er det ikke så vanskelig å ha “innsyn” i FHI sine vedtak når disse er offentlige. Jeg er ikke perfekt men gjør mitt for å prøve å stoppe smitte og har et ønske om å se familie igjen, og ikke minst komme meg i jobb igjen.

     Hygiene i disse dager er ekstra viktig.

  2. Tenker helle på at du skal ri/holde på med hest med di neglene 🙈 det må være sykt vondt om du skulle være uheldig å komme borti noe å neilen brekker😅

    1. Ikke noe problem med lange negler i stallen! Jeg har hatt akryl i alle år, og har fem hester og egen gård 🤩

  3. Tenker helle på at du skal ri/holde på med hest med di neglene 🙈 det må være sykt vondt om du skulle være uheldig å komme borti noe å neilen brekker😅

  4. Du har jo gnæla mye om corona og div, å når du da løper til neglsalongen første dag den åpner, for å sette på sånne klør! Da skjønner jeg at folk reagerer! 🤦🏻‍♀️ I mitt hode er ikke det mye smart, å du presiserer jo at du er så forbanna smart🙄 så jeg vet ikke jeg🤨 hadde du visst hvor mye bakterier som samler seg under negler, hadde du spydd🤢 og attpå til skal drive med hest med de😒
   Er en grunn til at helsepersonell IKKE har lange negler, med eller uten pandemi🙄

   1. Om du hadde lest innlegget, ville du sett at jeg ikke omgås særlig med andre mennesker enn kjæresten min. I tillegg har jeg et ansvar for mine samarbeidspartnere – i dette tilfellet salongen.

    OG. Noe av det dummeste man gjør er å sitte og kommentere anonymt og stygt i en annens kanal. Å kalle andre dumme på måten du gjør bør man holde seg for god for. Håper aldri du blir min sykepleier, for jeg ønsker å bli behandlet av noen som ikke sitter og troller på internett, men som heller sprer kjærlighet, noe en sykepleier egentlig bør være god på.

    Ha en fin kveld, og pass på neglene dine om du er i arbeid.

   2. @Sykepleier Du får ta den korte neglene dine og stappe dem lagt opp i ræva di! Du formulerer deg som er skikkelig ekkelt menneske! Og du er sykepleier? Skam deg! Håper aldri jeg møter deg!

   3. Til sykepleier over her. Dette er lavmål. se på deg selv og hvordan du kommenterer. Hvis du virkelig er sykepleier, håper jeg ikke du tar med deg de holdningen på jobb, og du bør da oppdatere deg på de yrkesetiske retningslinjene. Det er en skam å ytre seg slik du gjør på nett og du bør i allefall ikke bruke tittelen sykepleier, da dette står imot det vi de vi står for, med bla respekt for medmennesker

    Til Aurora, du får heve deg over slike kommentarer, som er skrevet kun får å såre. Det sier mye mer om den som skriver kommentaren. Ha en fin dag.

    Hilsen også en sykepleier.

  5. Helt enig med sykepleier her!Jobber selv i helsevesenet,alltid forbudt med lange negler der!!Reine smittebomben du går rundt med ALTSÅ!!

   1. @Anonym Aurora jobber ikke i helsevesenet eller noe annet sted som krever nedklipte negler. Dere burde ikke gå ut med at dere jobber i helsevesenet når dere fremstår som så frekke og stygge folk. Ta dere sammen, flaut!

    1. Vet det,men mente at akkurat i denne perioden kan man vel klare seg uten lange negler!For det ligger masse bakterier under di!Men før all del,folk må jo gjøre som de vil!

   1. Og det var veldig stygg kommentar. Har du ikke noe bedre å gjøre enn å fortsette å skrive stygge kommentarer om ei annen jentes utseende? Hvorfor plager det deg så mye?

    Du vet, alle verden over har ulikt utseende og INGEN liker at de får sånne kommentarer- deg selv inkludert. Hadde du turt å sagt hvem du var noe du ikke tør så da får man gå utifra at du ikke har det så spesielt godt med deg selv. Lykke til i livet med sånn holdning, håper du vokser opp engang.

    Og Aurora: du er vakker. Og synes du har en fantastisk personlighet og håper du bare børster av deg alle ufine kommentarer du får. Og fortsett å vær deg selv:)

     1. @Mie Du har jo faen meg psykiske problemer! Jævla drittkjerring! Syns synd på deg som har så store komplekser. Stakkars deg…

  6. Jeg sitter her og leser kommentarene over, jeg blir så utrolig lei meg (blir sjelden sint, bare veldig veldig lei meg). Hvorfor må man kommentere stygt til en offentlig person, om det er influensere, politikere eller andre kjente personer? Det er lov å være uenig, ja for guds skyld, det er lov, men hvorfor skrive så stygt? La oss alle være enige om at vi kan være uenige. Og hva så om man har lange negler eller ikke??? Det er vel opp til hver eneste enkelt i denne verden? Er`e rart det er krig i verden, sa alltid min pappa til broren min og meg, da vi kranglet når vi var små, og det sier jeg nå, etter å ha lest noen av kommentarene her inne…. Og et lite tips om å rense under neglene er jo å bruke neglbørste og sprit/vademecum eller såpe og neglbørste….er ikke verre enn det…Aurora… jeg er mamma til en nydelig jente på 24år, og jeg er ei “gammal røy”, men holder meg godt(mener jeg selv,hahaha), har lange negler og bruker vippeserum (klarer ikke extentions) sminker meg før butikkbesøk og liker pene klær og høye hæler, men blir så utrolig lei meg for de stygge kommentarene du får, hadde det vært min skjønne datter som hadde fått så mye tyn, for det ene eller det andre, hadde jeg ikke klart å lese kommentarfeltet…. Jeg synes du er aldeles nydelig jeg, med eller uten negler. Sees kanskje på brygga i Tønsberg i løpet av sommeren (er ny innflyttet til Stokke) da skal jeg prøve å ta mot til meg og komme bort for å gi deg en klem (om det er lov) eller for å si hei, for du fortjener virkelig ikke å få sånne kommentarer, ingen gjør det. Og til dere som vil si/skrive noe stygt, hold det for deg selv er du snill, det er ikke pent, og heller ikke underholdende eller lærerikt… skam dere….ha en riktig så fin 1 mai og langhelg alle sammen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg