CAMP KULINARIS DE SISTE DAGENE…

Camp Kulinaris er straks over, og jeg skal ta dere gjennom litt av den siste tiden vi var der. 

TIDENES UTFORDRING

Jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle komme så langt som jeg har gjort i Camp Kulinaris. Utgangspunktet for min deltakelse var av at det eneste jeg er god på er kyllingfilet. Ellers var jeg virkelig GRØNN. Jeg har alltid vært ekstremt kresen på mat, og jeg har aldri fått slippe til noe særlig på kjøkkenet hjemme da jeg var yngre, som igjen har gjort at interessen for matlaging har dalt. Derfor var det for meg en stor utfordring da jeg takket ja til å bli med på dette eventyret. Det om var gøy var jo at jeg gradvis fant ut at jeg ikke var så håpløs som jeg fryktet, så fremt jeg bare fikk sjansen til å prøve meg frem. Mye kjeft har jeg fått, men det er faktisk sånn at jeg begynte å bli ganske brukbar mot slutten, og jeg følte virkelig at læringskurven hadde gått bratt oppover, og at jeg gikk fra null til hundre. HUSK at de gamle har levd dobbelt så lenge som meg, og den ene er jeger og den andre virket til å ha lagd ganske mye mer mat enn jeg har gjort i løpet av livet mitt.

SOM ET BATTERI SOM LADET UT

Jeg elsker mennesker, og jeg kan telle på én hånd hvor mange jeg ikke ble ekstremt glad i. Mine favoritter var riktignok med tiden Erlend Elias, Abu og Sofie. Allikevel må jeg innrøme at både Stian, Anna Anka, Pia, Daniel og Niklas fikk en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg fungerte som et batteri som ladet ut ettersom “favorittene” mine røk ut. Jeg ble tappet for glede og livskraft, og bomben ble sluppet da Abu også dro. Da fikk jeg faktisk en breakdown og måtte ta en prat med produksjonen. Jeg blir alt for glad i mennesker, og Abu var en så fantastisk støttespiller å være rundt, og han hadde alltid noe bra å si når jeg var lei meg.

SÅ MYE MORO

For meg handlet ikke Camp Kulinaris om å være blodseriøs hele veien. Ja, jeg var giret på å vinne, men jeg hadde aldri deltatt om jeg måtte ha vært med mennesker jeg ikke hadde blitt glad i. Jeg skal love at kombinasjonen av mennesker er noe av det beste som kunne skjedd Camp Kulinaris. Dere skulle bare visst hvor mye latter og glede som spredte seg daglig, og spesielt i midten av sesongen. Mot slutten ble det hakket mer seriøst, men heldigvis fikk jeg i alle fall Kjartan til å le godt i kveldens episode.

SKREMMENDE TAKTIKK

Av de som var mest konkurransedrevne, var Michael. Han var allikevel den med høyest moral og toleranse for utfall. Han var en trygg motstander som var mer fokusert på egne resultater, og han var alltid hyggelig og omgjengelig. Til motsetning var Runar ganske spesiell i sin måte å konkurrere på, da det tilsynelatende virket som om han prøvde å psyke ut de han anså som svakere enn seg selv – slik som meg. Han virket sjeldent interessert i å bli særlig kjent med alle sammen, da han på kveldene etter filming alltid forsvant. Det var kun da kameraet var tilstede at han var sosial. Jeg skjønner hele greia virker forvirrende, og at jeg sikkert oppfattes som barnslig, men i alle fall lyver jeg ikke til noen om min opplevelse. Så klart er det alltid flere sider ved en sak, og jeg kommer ikke til å fyre mer oppunder, med mindre noen trenger ting tydeligere forklart.

LITE LUKSUS

Jeg savnet å være meg selv, og derfor begynte jeg å pynte meg mer de siste dagene. Jeg var rett og slett lei av svart bukse og kokkejakke. Det passet kanskje ikke helt inn, men i det minste var jeg meg selv, og det var det som var viktigst for meg. I disse siste konkurransene var jeg virkelig ikke på hjemmebane, haha. Heldigvis klarte jeg å le mye av ting, men jeg var også et nervevrak etter Abu dro, som igjen gjorde at jeg ble litt utålmodig og ville ha ting overstått. Plutselig var det bare meg mot meg, og jeg visste at det kunne bli tøft.

IKKE ALLTID SOM MAN TROR…

Selv om jeg synes at de har gjort en grei fremstilling av min egen opplevelse, må dere alltid huske at det er mye klipp og lim. For eksempel drakk jeg vin før konkurransen der Abu gikk ut i går… Jeg følte meg virkelig som en idiot, for vin+korttidshukommelse er kanskje ikke så bra? Det er KUN FLAKS at det ble Abu og ikke meg som måtte reise. I tillegg har det ikke blitt vist mange ting som er mer følelsesladet, der jeg blant annet gråter mer over ting som skjer. Husk også at noen ting er klippet for at det skal bli morsommere eller drøyere. Det er alltid en forklaring bak det meste der man stusser litt.

SNIPP, SNAPP, SNUTE….

Etter kveldens episode er det kun noen glimt igjen av årets sesong… Etter i morgen vet alle hvem som står igjen som vinneren av Camp Kulinaris 2020. Jeg kjenner at jeg er skikkelig revet med i kroppen når jeg ser på, og det er en sykt flink produksjon som står bak alt sammen. Tv er gøy, og det er søren meg en fantastisk idé å ha puttet sammen en haug av kjendiser som nesten ikke kan lage mat, og faktisk utfordre dem skikkelig. Noen var så klart bedre enn andre, men alt i alt har det vært vanvittig god underholdning med mye humor og nærmere deltakerne. Jeg er stolt over å ha vært en del av dette showet, virkelig.

Så…. Hvordan ender det?

8 kommentarer
  1. Tenk om du vinner da!
   Jeg har fulgt med på de fleste episoder – og for meg har du vokst som person etter hvert som jeg har fulgt med. Jeg kjenner jo ikke deg, og kan ikke si noen mening ang deg. Men at du har vokst i mine øyne kan jeg si. Du er dyktig og ærlig.
   Må ærlig innrømme at du og Erlend Elias farget det litt komisk en periode for meg – med deres personligheter. Men du verden – vi er jo alle ulike og det er i seg selv en lykke.
   Heier på deg, Aurora!

  2. Kjære Aurora. Du har gjort denne sesongen av CK den morsomste til nå. Jeg har heiet på deg og håpet på du skulle komme langt. For jeg tenkte hvor kjedelig blir det uten dine morsomme kommentarer. Jeg har ledd og jeg har vært så irritert på enkelte der inne som har oppført seg slik som de har gjort mot deg. Og du har stått opp for deg selv og tatt det så voksent, mere voksent enn hva den ene fjompen er. Å at du var den som turte å si din ærlig menig høyt og valgte fjompen til kokkelærling, det syntes jeg var så tøft gjort av deg. De undervurderte deg og tenkte ikke på hvor Rå du var på PH og vant hele dritten. Jeg heier på deg og håper du vinner. Jeg syntes du har vunnet så mye bare ved å tørre å være hvem du er og stå på dine meninger.

  3. Åh, jeg heier sååå på deg! Så sykt spent! Det hadde vært rett og slett kjedelig uten deg der! Heia, heia! Klem! <3

  4. Denne sesongen av CK topper alt. Du har vært en glede å følge, og det vil bli tomt og trist når alt er over. Er finalen i dag eller i morgen (onsdag)?
   Ha en fin kveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg