Camp Kulinaris: Behind the scenes

Jeg tenkte fortelle dere litt om det dere ikke ser på tv på Camp Kulinaris.

De jeg kom best overens med…

Jeg hadde på en måte tre bestevenner inne på Camp Kulinaris. Dette var Erlend Elias, Abu og Sofie. Dere skulle bare visst hvor fin og god Abu er på ekte… Sofie er også en dødsfin person med et stort hjerte. Jeg trodde først at hun var den typen som ikke liker jenter som meg, men det viste seg at hun allerede på bussen til Kragerø gjorde alt hun kunne for å bli kjent med meg. Det varmet veldig, for hun gjorde at jeg følte meg trygg de første dagene. Abu var den som jeg alltid satt sammen med på kveldene, og jeg hadde 100% tillit til ham. Han støttet meg skikkelig om jeg hadde det kjipt, og han sa veldig mye fint til meg, slik som på bildet under.

Drama…

Dere skulle BARE VISST hvor mye drama som ikke kom med på tv, enten fordi det ikke var filmet, eller fordi det ikke hadde noe med handlingen å gjøre i det hele tatt. Det første var så klart alt med Pia Haraldsen som ble syk og måtte reise på legevakten. Deretter oppsto det store gnistringer mellom Anna Anka og Johanna, der det ble mye unødvendig skittkasting. Etter Anna dro var det mye snakk om Erlend Elias en periode fordi han var lat… Deretter sjekket Berit Riise inn, og hun og Erlend hadde en episode der de kranglet. Der er dog venner den dag i dag. Og ikke minst…. Det oppsto en stor krangel natten før min serveringsdag, som gjorde at jeg ikke skjønte bæret av hva som foregikk dagen etter fordi jeg hadde sovet. Et annet drama pågikk videre mellom Runar og meg fordi han stadig slang nedlatende og sarkastiske kommentarer. Mer kan jeg ikke si nå.

Jeg gjorde alltid dette…

Selv om jeg av og til lurer av meg litt greier, var jeg allikevel den som hver eneste dag stod opp og lagde frokost og kaffe som alle kunne ta av. Jeg følte for å starte dagen hyggelig, da jeg selv elsker frokost. Jeg er riktignok sykt morgengretten, noe dere flere ganger har fått være vitner til. I tillegg badet jeg sykt mye i jacuzzien. Det var jeg som brukte den mest, og jeg tok ofte en morgenkaffe og frokost der, bare fordi det var så digg.

På fritiden…

Det ble litt komisk, for vi hadde for det meste kveldene etter 20 ledig. Da gikk ofte Erlend Elias og jeg turer, men det var også tilgang på litt vin. Vi hadde riktignok begrenset med dette, og de første ukene drakk vi opp alt vi kunne få og hadde det fryktelig gøy. Etter hvert prøvde jeg roe det litt ned, da jeg ikke hadde energi til å legge meg så sent hver eneste kveld. Andre ting vi gjorde var å kræsje et 40-årslag på en hytte et stykke borte i veien. Dette ble selvfølgelig ikke produksjonen fornøyd med, for det kunne jo avsløre årets cast. Vi oppførte oss som drittunger, haha. En annen ting jeg likte å gjøre var å høre på musikk når vi ikke filmet. Jeg hadde fått gjort spotify tilgjengelig på en deltakertelefon, og hadde Lana Del Rey så høyt på jeg kunne når jeg var alene. Det ble ren terapi.

Et lite eventyr…

Jeg satt enormt pris på å få være med på Camp Kulinaris. Jeg så på det som en mulighet til å være meg selv i en måneds tid – på godt og vondt, bli kjent med spennende mennesker og ikke minst prøve meg på kjøkkenet. Husk at vi på sett og vis jobber i 12 timer hver dag, og det krever mye psykisk. Derfor går det litt over stag til tider, og man kan bli litt “rar”. Det er der man starter å lære mer om seg selv, og ikke minst sette seg selv på prøve. Bevisst spurte jeg produksjonen et par ganger om å snakke med psykolog underveis fordi jeg ble utslitt av dramaet rundt meg, i tillegg til at jeg følte mye på måten Runar var mot meg på. Man føler seg skikkelig presset opp i et hjørne i en sånn setting, og det er vanskelig å være 100% rasjonell.

Jeg håper dere synes det er litt gøy å høre litt om hva som “egentlig” skjedde her og der! Det er sååå mye dere ikke har fått sett, og det skulle nesten vært ute en egen liten serie med klipp dere gikk glipp av, virkelig!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Handler ikke om innlegget ditt. Men hjertet du har for de krabbene 😅😅😍 gjør bare deg til et menneske jeg digger , du er bare helt fantastisk ❤💛 heia deg

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg