BRUK HODET – HALLOWEEN!

Jeg ELSKER Halloween….

Jeg elsker å bli litt skremt, få litt gåsehud, se skumle filmer, tro at jeg ser spøkelser, føle på den creepy stemningen som man får av å tenke på alle de rare kostymene, skrekkfilmene som man ofte ser.. Og i tillegg elsker jeg å ta med nevøene mine på Tusenfryd hver oktober, det er blitt et høydepunkt!

Men hvordan skal ting gjøres i år? Jeg satt i lunsj med en venninne i dag da det plutselig ble snakket om Halloween. HERREGUD, jeg kjente at jeg begynte å glede meg – helt til jeg innså at her må vi bruke hodet. For det første bør man ikke dra på fylla og Halloween-fest, for fulle folk, kostymer, surr, godteri… Det er oppskriften på å ikke ha helt kontrollen på ting. En annen ting er at Halloween egentlig er en dag som mange barn gleder seg til. De skal nemlig ut på KNASK ELLER KNEP! 

Helt ærlig. Det går jo ikke i år….!? Coronavirus er jo allerede mareritt nok til å ikke fristes av Halloween. Hvem lar barna sine få godterier fra 50-100 ulike mennesker i nabolaget når det er et virus som smitter som bare rakkern rundt om kring i landet? Her mener jeg at foreldre bør sette en soleklar grenser for hva de tenker barna skal finne på. Årets Halloween faller også på en lørdag i år, slik jeg har forstått det…

Som sagt elsker jeg Halloween, og jeg frydet meg over alle barna som kom på døren min i fjor. Men i år kan jeg ikke tilfredsstille dem… Det er uforsvarlig og egoistisk å overse coronaviruset til fordel for at barna skal gå knask eller knep. Så hva kan vi gjøre? Finn noe annet, men ikke avlys hele greia! Jeg kommer til å ta med nevøene mine på Tusenfryd som vanlig, men det er jo selvsagt med 100 liter antibac og 2 meters avstand. Parken lar heller ikke for mange slippe inn, og man må forhåndsbestille billettene. Jeg synes dette høres greit ut. Det faller i samme kategori som andre lignende aktiviteter.

Budskapet er at man skal finne på noe gøy. Kle deg ut og arranger et party sammen med et begrenset antall barn og foreldre! Ha det moro sammen, lek og ha det gøy! Skru på Scooby Doo, gjem godteri rundt i huset, lag leker… Bare fantasien setter grenser! Skru av lysene og tenn litt gresskarlamper og gravlys – så skal du se at stemningen blir spennende nok.

Men for all del, ikke send barna ut for å være coronavirusets disipler.

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

4 kommentarer
  1. Ja, fy søren, deeeet bør virkelig være en selvfølge å avlyse å gå fra dør til dør i år altså! <3

  2. Kunne du tenke deg å ta avstand fra Canada Goose? Ugg? Generelt klær som ikke er dyrevennlige? Du kan lese om hvorfor dette ikke er bra på dyrevern.no. Du er et forbilde for mange og har stor påvirkningskraft.

   1. Interessant spørsmål. Jeg kjøper jo ikke ny CG med det første, men har på en måte ikke klart å kvitte meg med de jeg har fordi de er så varme og gode… Og det er omdiskutert hvorvidt det hjelper dyrene å slutte å kjøpe CG fordi myndighetene i Canada er de som dreper coyotene der, og de ansees av mange som skadedyr fordi det menes at den er overpopulisert. Hvorvidt dette er 100% sant vet jeg ikke, men jeg tenker at om det stemmer er det bra de i det minste bruker pelsen til noe. Jeg har ikke kjøpt denne typen jakke siden 2013, men det er jo et statement å bruke det.

    Når det gjelder Ugg må jeg gjøre mer research før jeg tar et standpunkt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg