Briller uten å se dårlig

Altså, hallo….

Da jeg for snart ett år siden gikk til Synsam for synsundersøkelse, var jeg livredd for utfallet. Jeg håpte nesten at det heller var en sykdom, og at jeg isteden måtte medisineres. Men neida… jeg måtte begynne med briller igjen. Dette var et sykt nederlag, fordi jeg selv hadde så dårlig erfaring med briller som barn. Jeg gikk så langt at jeg skrev dette innlegget om at man ikke må la barna sine bruke briller. Ja, det var litt hardt, men jeg skrev det med mye emosjon.

Dette innlegget skal ikke handle om meg og min brillehistorikk. Kort fortalt, så bruker jeg briller når jeg ser på tv, blogger og leser. Jeg bør bli flinkere til å huske dem ellers også, men den lille redde brilleslangen fra jeg var liten, sier jeg må ta dem av. I det siste har jeg lagt merke til noe jeg finner utrolig merkelig. Det er nemlig enkelte som bruker briller for moro skyld, altså uten å se dårlig. Ok? Dette er den dummeste trenden jeg har sett på lenge. Det er akkurat som å ha på falsk tannregulering eller sitte i rullestol uten å trenge det. JA, folk må få gjøre hva de vil, jeg bare klarer ikke forstå hvordan noen står opp om morgenen og tar på seg briller før de går ut døren – når de ser helt fint uten.

På en annen side, kanskje dette bidrar til å normalisere dette med briller. Da jeg var barn, så følte jeg meg som et utskudd på grunn av brillene. Det hadde jo vært fint om det ikke var sånn lenger, og at barn og unge slipper å få et eller annet teit stempel bare fordi de ser litt dårlig.. Samtidig virker det nesten som at disse som går med briller og ser godt, at de nesten gjør briller til en teit greie? Det jeg har sett mest av, er store runde briller som er syltynne og uten styrke. Hvor får man kjøpt sånne? Det må jo være på en kostymebutikk….

 

Hva synes du? Er denne trenden HOT eller NOT?

6 kommentarer
  1. So NOT hot! Altså, briller er kjempefint på veldig mange og d finnes et hav av kule og tøffe briller nå i forhold til for 20 år siden. Men denne trenden er så…weird. Hva er vitsen liksom?
   Anyways. Ha en fantastisk kveld! Og lykke til med Goose.. lille sjønningen <3

  2. Briller er jo fint! Syns det gjör mye med utseende + at det er en fin måte å variere utseende på en udramatisk måte! Så det liker jeg! Jeg liker det naturlige på de fleste måter! Passende briller er faktisk kult! Husk det er mye man ikke MÅ ha eller putte i kroppen for å se sånn og sånn ut….. Men mange gjör det likevel?! 😉 <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg