Billigere enn Black Friday

Reklame |

Av rent hjerte skriver jeg dette innlegget der dere kan få ta en titt på tilbud som er gjemt og glemt. Alle tenker at de måtte ha handlet på Black Friday, men dette er ikke tilfelle. Jeg er veldig god på å grave frem gode tilbud, og det skal dere få se her…

 

JULEKALENDERE!

Nå som det er blitt desember, stuper virkelig prisene på julekalendere. Her kan du altså være litt sent ute, og derfor spare mye. Du får julekalendere med mye digg i. Under er linker til noen jeg selv kunne tenkt meg! Nummer 1 har virkelig blitt billih.

Makeup Revolution//Essie//Yankee Candle

HÅRPRODUKTER!

Dette trenger vi stadig, og det kan fort bli dyrt. Med litt research er det sykt mye å spare her. For eksempel er håroljen til høyre på 50%! Om dere vil ha en sykt bra rettetang, så er GHD Platinum+ helt sykt bra. Den koster 2.500,- hos frisøren, men mye mindre hos Lyko.

Styrkende pleie//GHD rettetang//Hårolje fra Wella

KJOLER TIL FESTSESONGEN!

Her er mange veldig tidlig ute. Om du er lur, kjøper du kjole til festen neste uke rett før. Disse kjolene har gode prise, og er kjempefine.

Grønn kjole//Sort kjole//Rød kjole

JUMPSUITS!

Jeg ELSKER at jumsuits er i motebildet. De er så sykt digge å gå i! Disse tre under her får du til gode priser, og det er nydelige klær til både fest og selskap.

Sort//Sennep//Leopard

SMINKEFAVORITTER!

Det er lurt å handle imens det er billig, selv om du ikke er helt tom for alt. Her får dere mine favoritter til gode priser. Leppefargen er blitt spurt om 1 million ganger, og det andre er godt brukbare profukter jeg kan gå god for.

Sykt bra concealer//Leppefargen alle spør om

HA EN ELLERS NYDELIG DAG! HÅPER DERE GJØR NOEN KNALLKJØP!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg