Bilder fra i dag og noe å glede seg til

Heisann! Jeg skrev tidligere i dag at jeg trenger en pause, og med det var jeg helt ærlig. Om jeg skal si det rett frem, så har det vært mye rart jeg har måttet forholde meg til om dagen – om dere tolker innlegget jeg skrev i går, så skjønner dere sikkert hva jeg mener. Den gode nyheten er at jeg tror alt snart er over. Forhåpentligvis blir livet litt enklere fra og med neste uke. Jeg kan da fokusere på viktigere ting, slik som studier, gode venner og jobb. Jeg har kastet bort sykt mye tid på feil mennesker, situasjoner og tanker, og går snart videre – det gjenstår bare en ørliten ting til, og dette blir rundet av på mandag.

Det var ren lykke å reise på spa i dag. Vi dro på dagspa, så det var ikke med overnatting. Om du aldri har reist på spa før, så lover jeg deg at det er noe du er nødt til å oppleve. Målet er å få kroppen til å slappe av, ved å bade, ta badstu, boblebad, lytte til kroppen og slå seg til ro i øyeblikket. I dag var det vanskeligere enn vanlig å få ro, fordi det har vært så mye i det siste av negative ting. I tillegg dukket det opp noen folk på spaet som ikke hadde noen form for spa-etikette. De lo høyt, drakk masse alkohol, og tok ikke så  mye hensyn til at folk var på spa for å slappe av. JADA, jeg vet jo at det ikke er en stilleregel, sånn egentlig, men poenget med spa er jo å tømme hodet og la kroppen pleies. Om man skal på fylla eller ha gutta-stemning, så kan jo dette gjøres på bowling, i badeland eller i en bar. Unnskyld, men dette ødela litt av spaopplevelsen min…

Jeg har det uansett bedre nå enn jeg hadde før i dag. Jeg ser lysere på ting. og har mange mål foran meg. Jeg kunne trengt en ekstra spadag, og den tar jeg nok neste uke igjen. Da bør jeg kanskje vurdere å dra helt alene, slik at jeg klarer å fokusere inn og ikke ut. Jeg er jo så sykt ekstrovert, så når jeg er sosial, sliter jeg med å klare å være introvert. Jeg blir introvert når jeg er alene.

En hyggelig nyhet, det er at jeg tenkte å slippe en ny YouTube-video neste uke. Jeg skal ikke avsløre innholdet, men det er en film som det er tenkt kreativt rundt, og den tar opp et viktig tema, selv om den til syvende og sist er ganske morsom – om jeg må si det selv. Jeg ELSKER å ha startet med YouTube, for det gir så mye rom for å være kreativ. TILFELDIGVIS har jeg kreativitet, innovasjon og nyskapning som valgfag nå, så det er midt i blinken å studere når jeg har kastet meg ut i et prosjekt som dette med YouTube. Jeg vil mer enn gjerne gå et lite kurs i YT-redigering om noen har noen tips. Jeg orker ikke se på filmer om hvordan man redigerer, jeg vil bare bli fysisk vist hva jeg kan gjøre. Send meg en melding om du er rågod på dette, så snakkes vi.

Det er tross alt lørdag, og det skal feires med pizza og rolige omgivelser. Jeg savner vennene mine, men skal leve med at neste uke blir litt hektiskt, så jeg vet at jeg får sett flere av dem fortere enn jeg aner. Jeg skulle nesten ha hatt Tinder for venner, fordi jeg blir så sykt glad i folk, og vil se dem mer….

Ok bye.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

2 kommentarer
    1. Har du tips for å trene på treningssenter når man er nybegynner? Treningssenteret jeg trener på er nesten alltid fullt og det er mange gutter som trener der, og mister nesten lysten til å trene når man er nybegynner og i tillegg er det mannfolk som stirrer..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg