Bildene bak fasaden – Dette fikk dere ikke se

Nå har jeg samlet sammen en del bilder som er tatt, men som aldri fikk se dagens lys, selvfølgelig fordi de ikke er så fine. Noen bilder har masse rot i bakgrunnen, på andre ser jeg rar ut, og på noen ser jeg vel ikke akkurat så fin ut…. Dette er en blanding av bildene som ikke kom på bloggen, og tilfeldige bilder tatt for eksempel ved festlige anledninger.

Altså. Den gule jumspsuiten er jo sykt kul, men bildet har masse rot i seg, og jeg står slik at jeg ser ganske bred ut. Egentlig er det ikke like ille om jeg bare hadde beskjært det litt. Bildet ble tatt i forbindelse med en innflytningsfest jeg hadde i sommer.

Vel, hva skal man si? Jeg har lovet meg selv å kaste dette antrekket om det noen gang skulle dukke opp i en sortering i garderoben. Toppen sitter helt galt på overkroppen, og et eller annet er i veien med shortsen. Vi hadde dårlig tid fordi vi skulle rekke bursdagen til en venn, Axel, så jeg tror ikke jeg så så fort i speilet…

Det var en solfylt dag, og en venninne tok dette bildet + et par andre som ble sykt fine. Men dette? Jeg vet ikke helt hva jeg sa til henne, for jeg tror jeg selv hadde en helt idiotisk idé om at det var en kul vinkel.

Slik som dette så huden min ut da den var på sitt verste i sommer/høst. Jeg gråt nesten fordi huden var så stygg. Jeg har ikke postet dette noe sted før, fordi jeg synes det er litt flaut.. Nå har jeg heldigvis ikke kviser lengre…

Man kan si det slik at denne poseringen fungerte dårlig. Jeg ser hoven ut i ansiktet, og håret…. er ikke så fint + et merkelig uttrykk i ansiktet.

Her ser man at Haakon har tatt bildet, for det er tatt fra for høy vinkel. Dette må jeg ALLTID minne ham på, om han skal hjelpe til med bilder.

Erlend var jo helt nydelig, imens jeg så ut som jeg ikke har sovet på et par uker…Huff. 

Sofie og jeg var begge enige om at hun stod litt rart. I tillegg synes jeg at jeg ser ut som en kjerring her.

Etter bildene ble tatt denne dagen, innså jeg at jeg hadde sminket meg alt for mye, virkelig… Jeg fikk et skikkelig brunkrem-ansikt i dagslys, og ville nesten ikke bruke noen av bildene.

Man kan vel si at denne poseringen var litt spesiell? I tillegg er bakgrunnen full av rot. Både tøfler og puter.

Dette var en nydelig høstdag, men jeg hadde vært ute og drukket dagen før, og dette så man nesten på alle bildene. Jeg var hoven og oppblåst + at jeg hadde store poser under øynene. Det var synd, for bildene kunne blitt helt nydelige med alle de fine høstfargene.

Eh, jaaa… Jeg trodde dette skulle funke, men halve sminken er jo falt av, og vinkelen er uheldig.

Dette bildet var vel bare tatt en dag jeg var veldig selvkritisk…Jeg tror håret var problemet.

Jeg kan ikke røpe formålet bak denne dagen med filming, men kan love at mamma IKKE var glad for å hoppe trampoline. Hun liker ikke ting som omfatter fysisk anstrengelse.

En mislykket selfie i hotellvinduet før jeg skulle sminke meg til fest. Haha, hva drev jeg med? 

Joachim og jeg trivdes med bildet, men bena og føttene hans så veldig rare ut fra denne vinkelen… 

For noen uker siden fikk hånden min en allergisk reaksjon der den føltes som om den var lammet. Shit, det var ekkelt. Det gikk over etter å smurt på litt kortison.

Eheheh. Ikke det beste bildet.

Stolt Aurora etter trening – med blå overtrekk på skoene….

Har var vi så glad at det nesten ble for mye…

Herregud, ånei… For en rar selfie. Fargene og alt… Blæh.

Enda en slags selfie tatt på dagspa….Elsker neglene, riktignok.

Joachim og jeg skulle bare ha ett glass vin til showet, men tror det bled 10.

Sist, men ikke minst… “Bare ta bilde daaa”.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg