Bildedryss fra Tusenfryd

I dag har jeg følt på enorm takknemlighet. Å få lov til å løpe rundt på Tusenfryd sammen med mine to nevøer har vært noe av det sunneste jeg har gjort for hodet mitt på lenge. Det var helt fantastisk. Min eldste nevø og jeg har tatt de største karusellene, og det var virkelig en opplevelse. Vi var også inne i zoombie-labyrinten, og der ble vi vettskremt! I tillegg fikk alle sammen tatt Tømmerenna og et par andre familiekaruseller sammen. Jeg tror at for meg som ikke har egne barn, så kan det være et friskt pust å kose seg sammen med barn i blant, kun for å lære. Barn minner meg på at livet kan være gøy, og ikke alltid fullt så alvorlig. Barn minner meg på at det går an å smile og le, selv om grunnen til at du ler ikke er noe andre synes er en god grunn. Ikke minst minner barn meg på at jeg har en stemme, og at om jeg ønsker å si noe, så sier jeg det, spesielt om det er noe jeg uttrykker i glede!

Da jeg fløy til himmels tenkte jeg på alt som er bekymringsfritt – øyeblikket her og nå. Gleden ved å bare være til og ha det gøy, den er så enormt verdifull. Jeg kommer definitivt til å gjøre mer av ting jeg synes er gøy, for å kjenne på litt betingelsesløs lykke.

HER KOMMER BILDER FRA DAGEN VÅR! 

Takk for meg ♥

 

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer
    1. Så härlig da! 😀 Sååå sant det der altså! Deilig å kjenne på så ENKEL og EKTE glede! Og det er jo barn sykt god på! De faker ikke liksom… Det kan vi läre av altså! Ser at du koste deg på ekte! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg