Bildedryss fra hundebursdagen!

Hei igjen, alle! Bursdagen i dag var så utrolig hyggelig, og spesielt for hundene! Totalt var det frem små hunder som løp rundt og spiste pizza, drakk øl og herjet – for en dag! Det er så deilig å se hvordan de er når de blir en liten flokk. På tv har vi hatt på Beverly Hills Chihuahua i heeeele dag! Det var riktignok bare Diaz som fulgte med på filmen, imens de andre var mer opptatt av kos og mat. Jeg har lagt ved masse bilder fra feiringen, for dette var jammen en fin dag. 

Av andre som kom var det en god venninne av meg, Ann Kristin pluss søsteren min og hennes samboer. Det viktigste var ikke hvor mange mennesker som kom, men at hundene fikk en skikkelig kosedag med hverandre, så målet der ble absolutt nådd! Jeg tok på meg de nye buksene som jeg kjøpte her om dagen, så jeg følte meg fjong nok til å feire Goose sin bursdag. Noen synes sikkert dette virker sykt teit, men i mitt hode er det bare sykt hyggelig, og hundenes trivsel er absolutt i fokus! Goose betyr som sagt så utrolig mye for meg, og det skulle bare mangle å lage en dag som er ment for at han skal ha det ekstra fint!

Se på dette her, da!

Har du selv eller noen du kjenner arrangert hundebursdag før? Isåfall vil jeg gjerne høre om det! Jeg tror dette er noe jeg skal gjøre mer av i fremtiden, for hundene storkoste seg! Ha en fin søndag videre!

6 kommentarer

Siste innlegg