Årets PH, giftemål, VGS, tv!

Reklame | Lyko

Hva er din favorittfilm?

Det er nødt til å være Seabiscuit og The Great Gatsby. Disse to går rett inn i hjerteroten og tilbake. To fantastiske filmer med vakre historier. I tillegg har begge med seg Tobey Maguire, som jeg synes er en veldig god skuespiller.

Hva synes du om Yasmine i årets PH?

Dette er min favorittdeltaker. Grunnen? Hun tør å være seg selv, stå imot gruppepresset, sier sin mening og står for sunne verdier som ikke helt de andre deltakerne mentalt virker å forstå. Jeg sier bare “selvinnsikt”, hehe.

Kunne du hatt sex på tv?

Nei. Dette kunne jeg heller ikke på PH i 2014. Jeg synes at man skal holde seg langt unna, for det jobber 100 mennesker i produksjonen som potensielt kan se deg ha sex uten filter, og da er det på sett og vis litt porno. I tillegg er det jo kjipt for familie og venner som må se på… De pleier jo ikke se på når du har sex ellers. Jeg skjønner at noen blir forelsket og så videre, men det beste er å heller gjøre det utenfor tv.

Kunne du blitt full på tv den dag i dag?

Jeg er ikke så redd for dette, for jeg vet hvor jeg har meg selv, og det skjer fint lite som jeg ikke kan stå for. Jeg drikker meg jo ikke snydens slik at jeg ikke husker noe. Det var nok verre da jeg var yngre og ikke visste hva slags rare påfunn som kunne dukke opp, huff.

Hva er det med hundene dine, de har tungen hengende ut på siden, er de syke?

Jeg har én hund på 11 år som har måttet trekke noen tenner, og derfor henger tungen litt ut. Jeg synes bare han er søt. De andre hundene har fortsatt tenner nok til å holde tungen i munn.

Hvilken nattkrem bruker du?

Akkurat nå bruker jeg denne både morgen og kveld. I tillegg bruker jeg denne under for at huden skal ta til seg kremen ekstra godt. Hudpleie er viktig om man vil ha en fin hud og forebygge synlige tegn på aldring.

Hva synes Paradise Hotel nå i forhold til da du var med?

Jeg synes ærlig at Paradise hadde mer sjarm før, fordi det var mer varierende alder på deltakerne, og det var mye spill og fokus på sterke personligheter. I år synes jeg kanskje alderen tvers igjennom er veldig lav, og mentalt er mange av deltakerne på samme nivå, noe som skuffer. Det er gøy om de hadde tatt med noen som outsmartet litt mer.

Lager du handleliste når du skal handle mat?

Ja, veldig ofte. Jeg hater å glemme ting jeg trenger. Derfor skriver jeg gjerne ned alt sammen før jeg drar. Når jeg ikke har liste ender jeg med masse random, og mye jeg egentlig ikke trenger…

Hva er din favorittmiddag?

Jeg elsker egentlig pasta, og ofte lager jeg clubsandwich om jeg har lyst på noe godt.

Ville du flyttet til syden permanent?

Nei, det tror jeg ikke. Jeg er i utgangspunktet ikke fan av kanariøyene, Tyrkia elle Hellas. Derimot kunne jeg gått hatt hus på et mer eksotisk sted, slik som Mexico eller Bali. Det hadde vært nydelig å flytte til et sånt sted permanent.

Hva er din favortittvin?

Jeg bytter mye på, men av hvitvin kjøper jeg ofte Sancerre eller Chablis. Rødvin drikker jeg aldri… Av musserende ser jeg etter en cava eller cremant som er ekstra tørr og med lite sukker, det har ikke så mye å si hva den heter. Jeg er også glad i det meste av tørr sjampanje.

Hvorfor hatet du på Runar?

Fordi han slang stygge kommentarerer hver eneste dag, og ikke forandret seg selv om andre prøvde å snakke til ham. I tillegg var han diskriminerende overfor to av de jeg likte best inne på Camp Kulinaris. Om du lurer mer kan du høre en podcast med Erlend Elias, Erik og meg her.

Tror du på ehjørninger?

På en måte tror jeg, bare fordi jeg liker å tro på det ingen andre tror på, om du skjønner? Vi vet jo virkelig ikke hva som finnes andre steder enn rett foran øynene på oss.

Når kommer housetour?

Det har jeg ikke satt dato for, men den må lages snart! Jeg vil bare at den skal bli bra, og da må det planlegges litt.

Hva er dine tanker om abort, har du tatt abort noen gang?

Jeg synes man skal fritt kunne velge om man vil ta abort eller ikke. Jeg har faktisk måttet gjøre det før, og med god grunn. Det er virkelig ikke alltid det rette i mine øyne å beholde et barn.

Hvor mange timer trenger du med søvn per natt?

Jeg trenger 8-9 timer med søvn, så jeg sover mye.

Ønsker du å gifte deg?

Jeg håper at det kommer en dag jeg har lyst. Jeg føler at dette er en ting man gjør når man har satt seg ned og er klar for familielivet. I tillegg vil jeg ha et helt sinnsykt bryllup, og må nok spare en god stund.

Hvor kommer du opprinnelig fra?

Jeg har skrevet et innlegg om dette før her. Jeg har på en måte ikke full tilhørighet noe sted, annet enn der jeg er her og nå… Derfor er det vanskelig å svare på.

Hvordan gikk det med prøving av hest?

Det gikk bra! Det er snakk om en hest med eventuelt mye potensiale, men isåfall må jeg være villig til å legge litt tid og energi i det. Jeg har veldig lyst, men tenkte prøve bittegrann til. Hesten i seg selv har en fin energi og utstråling, og jeg gleder meg til neste gang. Hesten står i Tønsberg.

Har du fullført videregående?

Ja, og det er jeg forsåvidt glad for… Jeg kjedet meg mye siste året, men er veldig glad for at jeg kom meg gjennom. Jeg har generell studiekompetanse, men gikk medier og kommunikasjon. Jeg synes det var en fin avlastning fra allmennfag.

Er du fortsatt venn med Ann Marielle?

Det blir vel feil å si vi er uvenner, for vi har ikke kranglet. Men vi har ikke særlig kontakt, og jeg har ikke sett henne siden en fest for noen år siden. Mange ser oss på Charterfeber sammen om dagen, så jeg forstår at dere lurer.

Kommer du tilbake på tv-skjermen snart?

Ja. i første omgang er det ny sesong med Charterfeber på Tv3 til høsten! Det kommer mer også, men jeg kan jo ikke avsløre alt. Jeg synes tv er megagøy, og det er det jeg ønsker å “ende opp”, om man kan si det slik. Skrik ut hvor dere vil se meg neste gang, så kanskje jeg kan ta idéen videre.

Hva er din bakgrunn med hest?

Jeg startet å ri da jeg var 6 år. Jeg red på time to ganger i uken. Da jeg var 13 fikk jeg mine første hest på halvfor, og dermed red jeg gjerne 4-5 ganger i uken, deretter en annen halvfor-avtale som ikke varte så lenge. Deretter hadde jeg hest på fulltid i 4 år. Da jeg var 18 gled jeg ut en lang periode og red bare litt her og der. Da jeg var rundt 23 fikk jeg hest på for igjen, og red 3 ganger i uken for en periode. Vi flyttet til Lier, og der hadde jeg hest på helfor en liten stund, deretter halvfor. Jeg tok også litt instruksjon for å komme skikkelig i gang igjen. I fjor hadde jeg hest 3-4 ganger i uken, men måtte stanse avtalen. Nå er jeg i gang igjen med å finne noe jeg kan drive med litt langsiktig, men som ikke tar all tid og økonomi. Jeg rir for det meste dressur, men synes også sprang er dødsgøy.

Ha en fin lørdag ♥

9 kommentarer
  1. Du kom opp på snappen min i dag, og den grønne buksa du har på det ene bildet var skikkelig fin! Hvor er den fra? Aner ikke hvordan jeg skriver til deg på snap😅

   1. Jepp. Er med både i fjor og året før. Første året med ann Marielle, andre året med mamma og søster. Er også med i sesongen som kommer til høsten 🙂

    1. Yay!❤️I den sesongen da du var der med Ann Marielle synes jeg du og Ann Marielle og de der fitness jentene var av de beste som var med❤️❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg