ANSIKTSPRODUKTER JEG BRUKER NÅ!

Reklame | Nordicfeel.no

Hudpleie er ikke bare bare, og jeg har ved å snakke med andre funnet ut at mange går rundt og er litt forvirret over hva de skal bruke. Noen bruker til og med ikke en god rens, eller de dropper øyekrem. For meg som er over gjennomsnittet glad i sånne ting, så skjønner jeg at det kan være til stor hjelp å dele litt produkterfaring siden så mange har gått seg vill i skjønnhetsjungelen. Produktene jeg skal anbefale er de jeg bruker mest i disse dager. Senere kan jeg anbefale noe annet, for jeg varierer noen ganger hva jeg bruker.

 

RENS

Noe av det viktigste man gjør er å rense huden morgen og kveld – og det holder IKKE med ansiktservietter fra matbutikken, da gjør du huden en bjørnetjeneste. Huden skal være helt ren før du påfører hudkrem, serum eller lignende. Jeg kjøpte nylig denne, og må si jeg ble ekstra fornøyd. Den er ikke grisedyr, men dyr nok til at man skjønner at den er bedre enn mye annet. Denne passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud, og den inneholder hyaluronsyre, en anti-age og fuktighetsgivende aktiv ingrediens. Ergo er denne noe for alle! Du får den HER.

FORBEREDENDE

Det er ikke alltid huden er like flink til å ta til seg produktene (krem osv), og derfor bruker jeg ofte denne etter jeg har renset huden. Den har en lett eksfolierende effekt og øker cellefornyelsen. Når du har tatt over ansiktet med denne er huden mer klar for krem eller toner, og suger bedre til seg disse. Denne synes jeg også holder uren hud i sjakk. Du får den HER.

ØYNE

Jeg kjøpte tidligere en litt dårlig krem til øyne, og det resulterte til store mørke ringer rundt øynene og mer fine linjer. Derfor gikk jeg hardt til verks for å finne et nytt produkt, og jeg endte med denne. De mørke ringene er der nesten ikke lenger etter å ha brukt denne i noen uker, og huden rundt øynene føles sunn og frisk. Den virker intensivt mot mørke ringer, poser og linjer. Reduserer og jevner ut rynker og fine linjer. Kjøp den HER.

HUDKREM

Dette er en fuktigehtskrem jeg lenge har hatt lyst til å prøve, så jeg kjøpte den for en stund tilbake. Jeg har vært redd for urenheter, men denne kremen skal passe til alle hudtyper og aldre, og jeg har ikke fått kviseutbrudd når jeg bruker denne. Den gir både fukt og bidrar til å eksfoliere huden, da den inneholder ulike syrer. Den er også veldig god under sminke! Kjøpes HER.

 

Dette er altså mine rutineprodukter i disse dager. Jeg kan trekke frem at med disse produktene har jeg grei fukt i huden, ingen kviseutrbrudd, ingen mørke ringer under øynene, og huden oppleves veldig frisk og fin uten sminke. I tillegg er dette kvalitetsprodukter med aktive ingredienser. Husk at du skal ha huden din hele livet! 

Ha en fin fredag ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg