Alt om mine p-piller!

Reklame | Affiliates til Farmasiet

Det finnes så mange p-piller der ute. Jeg får spørsmål hele tiden om hvilke p-piller jeg bruker, så derfor tenkte jeg skrive et innlegg om de jeg har gått på de siste årene.

P-piller kan være viktig å vite noe om fordi de kan ha uheldige bivirkninger, slik som følsomme reaksjoner, vektoppgang, ustabil menstruasjon, dårlig hud, og så videre. Jeg har brukt totalt tre andre merke enn det jeg bruker nå, deriblant Diane mot dårlig hud, Loette  og Mercilon. De andre har dessverre fort gitt meg store humørsvingninger, spesielt Loette. Ellers følte jeg at Diane ga meg uregelmessige blødninger. Spørsmålet er hva du synes er viktig…

Fordeler ved pillene jeg bruker nå er at de ikke har økt risiko for blodpropp, du får ofte liten eller ingen mensen, jeg merker ingen humørsvingninger som ikke er naturlige, og kroppen virker normal. Mange anbefaler den som bra å starte med når du ønsker å starte med prevensjon for første gang. Et bonus er også at den er ganske rimelig fordi den har billigere versjoner som de ofte tilbyr på apoteket. Jeg synes produktet rett og slett virker trygt og fint, og det er ofte slik at det ikke passer å ha mensen, og derfor er de virkelig å anbefale. Du finner enda mer informasjon og pakkevedlegg til dem her. Jeg forstår at ikke alt virker helt likt på alle, men dette er i alle fall min erfaring med den typen p-piller. Jeg håper at dere som eventuelt prøver får samme erfaring som meg!

For all del, ikke dropp prevensjon med mindre du faktisk vil ha barn. Uheldigvis har jeg for lang tid tilbake vært en av de uheldige som måtte gjennomgå abort fordi jeg hadde surret med pillene mine. Det gikk bra, men jeg unner ingen å måtte gå gjennom abort, for det er mange som synes det både er trist, smertefullt og skummelt. Vær heller på den sikre siden og bruk kondom om det skulle være at du har glemt noen piller. Det er så bittert å angre på et lite samleie med typen, og måtte gjennomgå så mye fordi du var uforsiktig. Det er ikke verdt det.

Håper dette innlegget kan hjelpe litt om du er på jakt etter nye p-piller ♥

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg