Alt er snudd på hodet

I dag var en gøyal dag. Jeg reiste inn til Oslo tidlig, og måtte være på plass i studio rundt 11. Jeg ble møtt av noen nydelige jenter som jobber beinhardt for å få meg til å stråle. Jeg fikk krøllet opp håret, lagt klassisk sminke med røde lepper, og de limte til og med på nye negler der jeg har mistet noen akrylnegler. Jeg følte nesten at jeg var med på en slags bli ny-dag. Det jeg likte var at jeg ikke så ut som noen andre enn meg selv da jeg var klar. Jeg så egentlig nesten lik ut som når jeg selv sminker, bare at jeg ikke er like flink med duse overganger som disse jentene var. Håret var også helt topp, og er like fint enda. Jammen skjønner jeg at disse har akkurat den jobben de har.. Selve shooten gikk smertefritt, og jeg hadde det veldig gøy, og det var ikke vanskelig å være komfortabel. Slike dager gir meg livsgnist.

Da jeg satt på café i dag med Fleur, fikk jeg plutselig en sms om noe jeg skal være med på neste uke, som gjorde at alt ble snudd på hodet. Jeg måtte umiddelbart flytte både en frisørtime, og deretter en negletime… Jeg har hatt noen døde uker, men plutselig var neste uke litt travel. Det skjer som tidligere nevnt noe morsomt på torsdag, og derfor må jeg forberede meg litt. Jeg gleder meg til å røske katta ut av sekken, og lover at det skal bli uforglemmelig. Aurora er virkelig tilbake til sitt glade og morsomme jeg.

Jeg kommer til å dele alt som skjer med dere. Det blir først noen museskritt i riktig retning, og når det faller ned i hodet på dere, så tar vi det derifra. Det er fredag kveld, og i morgen er det julebord!!! Jeg ble spurt om å lage en vlog fra forberedelsene til julebord, og det skal jeg prøve å få til, jeg lover. Det blir isåfall inkludert Joachim, om jeg klarer å lure ham med på det.

Vi blogges!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
    1. Så flott du ble 😊 Synes det er kjempe koselig å følge deg. Og gleder meg til å få høre om alt det spennende som skjer fremover 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg