Å operere underlivet

Min vise mor ville ta opp et emne i går, som jeg ikke har tenkt så mye over, men som helt klart fortjener oppmerksomhet. Mamma spurte meg så fint: «Hva er et normalt underliv?». Det lurer søren meg jeg på også… “Normalt”, også et underliv? Jeg har ikke nok erfaring med å se andres underliv til å vite hva jeg definerer som normalt. Allikevel vet jeg at de fleste underliv jeg har sett ikke er helt like, og det har jeg bare tatt som en selvfølge. Akkurat som vi ikke er like i ansiktet, så har jeg tenkt at man ikke er lik ellers på kroppen. Men så er det slik… Det finnes de som skaffer seg et underliv de mener ser bra ut, eller er optimalt. Jeg har full forståelse for at man operer seg om man har smerter i underlivet, eller noe som ikke fungerer under samleie, da setter det jo en grense for livskvalitet… Men når man til og med får komplekser for underlivet og dets utseende, så mener jeg virkelig at ting er gått for langt.

For det første, så er det jo få som ser oss nedentil, med mindre vi er hos legen eller er med en vi skal ligge med. Folk får komplekser for nesen og puppene sine fordi andre kan se dem, imens underlivet er skjult for folk flest. Jeg husker at jeg allerede på barneskolen lærte en eller annen gang at det er helt naturlig at underliv ser forskjellige ut. Jeg synes virkelig ikke at man skal være klar over at et underliv ikke er nødt til å være så forbanna vakkert, for det er meningen å bruke det til ting som å tisse, ha sex og slikt… Ikke gidd å fokusere på hvordan det ser ut, med mindre du har smerter, eller det er vanskelig å bruke det til sitt formål.

Amen.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
    1. Jeg syns ikke det er noe værre å operere underlivet enn puppene. Husk dine komplekser trenger ikke å være noen annens og motsatt. Jeg er generelt ikke for noe som helst kosmetiske operasjoner, men det blir jo typ det samme hva man velger å gjøre, uansett hvilken kroppsdel! Kompleks er komlpleks! Det må jobbes med hodet, ikke kniven!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg