Å ligge med fremmede

Jeg kom på at jeg for ca ett år siden skrev dette innlegget om one night stands. Jeg ante ikke den gangen at det kom til å få så mye oppmerksomhet som det gjorde, men det sendte meg faktisk opp til 3.plass på blogg.no for en dag, noe som for meg var veldig stort. Jeg forsto riktignok at den plasseringen ikke var kommet for å bli, da det var innlegget i seg selv som provoserte flere enn jeg hadde trodd.

Jeg har lyst til å dra opp temaet igjen. I min verden er det å dra med seg en fremmed fra byen hjem like hull i hodet som å ta med seg noens katt hjem. Jeg kjenner ikke personen, og vil heller ikke da hadde seksuelt samkvem med vedkommende. Jeg har forstått det slik at dette er helt normalt for mange. Men er det kødd? Jeg skjønner at man lar seg tiltrekke av andre, men det er greit å vite hva og hvem man drar med seg – for det kan jo til og med være farlig?! Om du møter på feil person kan du faktisk ende opp med enten HIV eller som savnet person.. Og jeg tror ikke noen lar seg friste av å våkne i en fuktig kjeller med hendene bundet.

Også var det dette med taktikken bak. Jeg blir oppriktig kvalm og oppgitt hver gang jeg hører gutter si at de skal dra på byen for å få seg ligg. Også får de det også! Jeg vet at det kan finnes en annen side ved saken der jenter er like ille, men jeg har sett flere tilfeller hos gutter, og derfor velger jeg å bruke det som utgangspunkt. Tenk å ha en sånn intensjon? Jeg har jo i bakhodet at mange er pervoer når jeg er på byen, men gud bedre hvor ille det faktisk er – at det ikke er noe hyggelig å hilse på nye personer av motsatt kjønn, for de håper bare på å rive av klærne dine. Omg. Er det så simpelt at vi må tilbake til Freud for å forstå denne kulturen som vi finner på byen?

For noen er det kanskje spenning forbundet med slik atferd, om jeg ikke tar feil.

Pleier du å ligge med fremmede?

P.S: Bruk kondom om du gjør det… og ta med pepperspray.

3 kommentarer
  1. Helt enig! Men smaken er som banken. Noen folk eier ikke kritisk sans og gir bare faen. Dem sitt valg.

  2. Vel… nå har det seg da en gang slik at kvinner, eller jenter om du vil, er vel kjent med fenomenet “ut på byen for å få seg”. Noe som igjen betyr at disse kvinnene trenger ikke legge ned en eneste kalori for å få seg litt.
   Nå er det jo ikke slik at det bare er menn i denne verden som har behov for sex. Kvinner har et like stort behov.
   Mennesker er styrt av lyster og enkle valg. Det er lettere å gå for et usunt og kjapt alternativ når man er sulten, fremfor å velge det sunne… Når man ikke er i et forhold betyr ikke det at lystene ikke er der. Et behov og et ønske om sex er da minst like stort. Hva er vel ikke da lettere enn å gå på byen og bare gjøre hva som behøves for å få tilfredsstilt sin sult, lyster og behov?
   Som Andreas sa: “smaken er som baken”. Jeg tror ikke vi skal være for moraliserende og dømmende for dem som velger å gå ut på byen med et håp om et ONS. Hverdagen har litt flere nyanser enn bare sort/hvitt

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg