5 ting som irriterer meg – GJESTEINNLEGG

Hei, alle sammen!

Lenge siden sist! Jeg har vel ikke skrevet noe her siden i sommer? I dag skal vi ha julebord/julefest/førjulsbord hjemme hos oss og vi har invitert en del gjester. Aurora rekker ikke å skrive noe blogginnlegg akkurat nå fordi vi har veldig mye å gjøre i dag. Mye skal klargjøres, vi skal lage litt mat og må ut og hente folk og fe med bil… Sånn er det når man bor litt avsidesliggende.

Aurora har ved gjentatte anledninger den siste tiden kommentert at jeg irriterer meg overstadig over rare ting. Altså mener hun at jeg ser irritasjon i ting det fleste ikke ville brydd seg noe særlig om. Det kan nok stemme når jeg tenker litt på det. Jeg har enkelte ting jeg er spesielt, og ekstremt, detaljefokusert på… lurer på om jeg har en mildt form for OCD.

På grunn av dette har jeg lagd en liste over 5 ting som irriterer meg, men som mange kanskje ikke en gang bryr seg om. Her kommer den:

5.

Folk som står i en kø (fks på Narvesen) og sier: -“Jeg kan få en pølse i brød og så kan jeg få en vaffel med brunost”. KAN FÅ?? Ja, vær så god! Her har du en gratis pølse og en vaffel, siden du insisterer på å ikke betale for det…

4.
Folk som har masse søppel og møkk i bilen sin. Veldig mange av oss bruker bil daglig eller flere ganger i løpet av en uke. Hvorfor skal man akseptere at bilen ser ut som en søppeldynge? Jeg liker best når avfall kastes i avfallsdunker. Hvis noen jeg kjenner tilbyr seg å kjøre meg, men jeg vet at jeg må sette meg ned i brusbokser, bananskall og gammelt pølsepapir fra Cirkle K, så tar jeg heller bussen eller går… (Eller sitter på med noen andre som har ren bil).

3.
Krangle eller diskutere med personer mellom 45 – 65 år. Folk i denne alderen tror de kan alt og at det som gjenstår er for resten av verden å lære av dem. De er også fortsatt ganske spreke fysisk, noe som kan bidra til at de fortatt føler seg litt ovenpå. Føl dere ikke støtet, dette gjelder så klart ikke alle i denne aldersgruppen. Irritasjonen oppstår fordi de ofte har lært seg argumentasjonsteknikker eller handlingsmønster som de har opplevd suksess med tidligere i livet. De tror at den samme retorikken, de samme argumentene og måtene å fremstille ting på alltid vil fungere. Det verste av alt er når de ikke får viljen sin. Da skal det tilkalles både guder, advokater, Forliksrådet, Forbrukerrådet, politi og annet svært tungt skyds for å likevel vinne tilbake sin vilje. Jeg får passe på å aldri bli sånn selv…

2. 
Folk som over hodet ikke klarer å kle seg når de skal ut blant folk! NEI… jeg sier ikke at man skal kjøpe bare dyre klær, men jeg kan love dere at jeg skulle greid å style opp en kar til å se ut som en million med bare klær fra H&M! Eksempel: Tursko, en slapp jeans, turjakke fra Bergans med oransje farge, grønt strikkesjerf, ryggsekk og en blå gammel topplue… mens man er på Nille og kjøper julepynt… TA´RÆ SAMMEN!!!!

1.
Android – telefoner! Hvem skulle trodd at JEG kom til å skrive dette? Frem til 2015 var jeg SUPERFAN av Android og jeg hatet Apple. Jeg hadde som regel telefoner fra Samsung eller Sony. Da jeg “konverterte” og byttet til iPhone 6 Plus i 2015 var det gjort. Jeg skal ALDRI gå tilbake til en telefon med Android igjen! Jeg forstår ingenting av dem lenger! Haha! Jeg hadde besøk av lillesøsteren min for noen uker siden og skulle hjelpe henne med å koble til WiFi… jeg klarte det ikke, enough said. Hvis du har en telefon med Android så aldri gi den til meg for å fikse noe… (dessuten suger emojis på Android).

Det var mye negativt fokus! Men sånn er det. Jeg tror jeg burde prøve å la være å se irritasjon i så mye rart fremover. Så da avslutter jeg heller med noen hyggelig bilder av hundene:

Takk for meg!

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg