5 ting som gjorde 2019 viktig

Jeg valgte for snart ett år siden at 2019 virkelig skulle gjøre susen for meg og mitt liv. Jeg trengte en drastisk endring, for 2018 var virkelig et år jeg ikke gjorde noe særlig godt for meg selv. Det startet bra, men ble avsluttet så sykt kjipt. Jeg hadde tatt en jobb jeg ikke passet helt inn i, og det skjedde mye drama i omgivelsene av personene jeg var omgitt av. Så skulle endelig 2019 komme…. Jeg fikk en fantastisk følelse i magen når nyttår nærmet seg, for jeg visste at et eller annet ville snu ting på hodet. 2019 startet med en stor utfordring – Jeg hadde fått sjansen til å være blant de første ansatte i et nytt selskap, men ting gikk ikke helt veien. Dette fikk meg til å måtte bestemme meg hvilken vei jeg egentlig ville gå…

♥ Jeg begynte å blogge på heltid

ZAPP! Som lyn fra klar himmel tenkte jeg at dette er noe jeg har lyst til å gi en reell sjanse. Aldri har jeg blogget så mye som jeg gjør, og aldri har det gikk samme resultat. Hadde jeg ikke bestemt meg for dette, er det mange opplevelser og muligheter jeg virkelig hadde gått glipp av.

♥ Camp Kulinaris

Dere har jo ikke fått sett noe enda, men denne opplevelsen gjorde meg som menneske rikere. Jeg lærte masse, og ikke minst har jeg for første gang på lenge møtt noen ekte enhjørninger. Jeg elsker nye og spennende mennesker, og uten tvil fant jeg dette på kjøkkenet på Portør.

♥ Kvittet meg meg med dårlige relasjoner

Noen mennesker kan dessverre skade oss mer enn vi tror. Om du omgir deg eller bruker energi på slike folk, vil det virkelig ikke gjøre deg noe godt. Jeg måtte bestemme meg for å være konsekvent, og kan faktisk påstå at jeg har blitt kvitt opp mot fem personer som på en eller annen måte ikke har gjort meg godt.

♥ Jeg har fulgt hjertet mitt

Hver gang jeg trosser hjertet mitt, har jeg erfart at ting ikke blir bra. Dette året har jeg hele tiden latt hjertefølelsen føre meg steder. For eksempel har det dukket opp en ny hund i livet mitt, jeg har ridd mye hest, og i tillegg har jeg kun jobbet med jobber som gjør meg lykkeligere. Jeg har fått så sykt mye bedre ting inn i livet ved å faktisk velge hjertet fremfor hva andre forventer av meg.

♥ Jeg har funnet mer av meg selv

Som i en kjedereaksjon av å følge hjertet og utfordre meg selv, har jeg endelig funnet tilbake til mer av den Auroraen jeg selv og de rundt meg elsker. Jeg mistet mye av denne personen som resultat av  å følge andres planer for meg, istedenfor mine egne. Takket være en rekke omstendigheter har jeg funnet tilbake til en varm, positiv og kul side – som er mitt kjerneselv. Jeg jobber enda med å finne denne personen til tross for at jeg er sammen med mennesker som skremmer meg, men jeg er på god vei.

 

Dette bildet ble tatt på nyttårsaften i fjor! Da bodde vi enda i Lier (et sted jeg savner), og jeg hadde en litt annen hårfarge, og var kanskje litt på feil spor etter et år fullt av mye bortkastet tid. Allikevel førte dette året meg videre til 2019, som har vært det beste på lenge.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg