5 ting jeg ikke kan fordra!

Heisann! Det er fredag, noe som gjør meg i godt humør. I dag skal jeg til Oslo en tur, for i kveld er det duket for fest. Jeg skal ha med meg en av mine beste venner på NRJ Music Awards, og gleder meg masse! Jeg vurderer å ha på kjolen som jeg har på meg på de to bildene i dette innlegget, om ikke blir det en annen i blått. I mellomtiden tenkte jeg skrive 5 ting som jeg virkelig ikke kan fordra! Er du enig, eller uenig?

♣ Slemme folk

Det er enkelte personer som på magisk vis klarer å være slemme med andre uten å blunke. Har du noen gang møtt noen som synes det er viktigere å hevne seg enn å ha det bra selv? Da vet man at det ikke er en god person som du har med å gjøre. Jeg har møtt noen slemme folk i livet, og jeg prøver å holde meg langt unna dem.

♣ Når de maser i klesbutikker

Jeg vet selvfølgelig at de som jobber der bare gjør jobben sin, og at de prøver å hjelpe, men jeg har det med å bli litt ukomfortabel når det er for mye mas når jeg går og titter på klær. Noen ganger kommer de og spør om jeg ser etter noe spesielt i det jeg egentlig er på vei ut av butikken, og da blir det ekstra kleint. Det verste er de som følger etter når du prøver noe, og skal kommentere hvor fint det er når man kommer ut av prøverommet og skal se i speilet…

♣ Folk som ikke liker dyr

Hvem er du om du ikke liker dyr? Det er forskjell på å ikke like dem, og ikke kjenne til dem så godt. Men de som sier at de rett og slett ikke liker dyr, de synes jeg ikke noe særlig om. Dyr er det reneste, fineste og beste vi har på jorden. Mennesker sammenlignet, er jo onde. Dyr er noe helt særegent, og den kontakten man kan få med dem, er virkelig noe for seg selv.

♣ Bråk på morgenen

Jeg kan ikke fordra når det ikke er stille i det jeg har stått opp. Jeg er veldig ømfintlig tidlig på dagen, og alle lyder føles som borring. Jeg blir lett smittet av andres energi, spesielt om de er negative. Derfor foretrekker jeg ofte å starte dagen alene, for å få vært i fred, og ikke starte dagen med ting som plager meg. Jeg er ildsint de dagene jeg står opp likt som Haakon, for han er veldig høylytt, i tillegg til at han tar mye fysisk plass.

♣ Å dra på guidet tur

Dere vil se i mandagens episode av Charterfeber at jeg virkelig ikke liker å dra på guidede turer, uansett hva jeg skal se på. Jeg blir ofte litt dårlig av å stå oppreist for lenge uten å bevege meg. I tillegg har jeg ikke alltid så stor interesse for historie. Jeg vet hva som har skjedd i verden, men orker ikke gå i detalj alltid. Museum med guide er mitt verste mareritt, men uten guide – da kan jeg godt ta meg en runde. Jeg blir fort utålmodig.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
    1. Helt enig, spes ang. guidet opplegg… Ahhh, sååå kjedelig! 😉 Og JAAA! Du bare MÅ gå for den kjolen! Det er nok det fineste jeg noen gang har sett deg i!!! *Plystre* <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg