5 Ting du ikke visste om meg

SYKT kresen på mat

Jeg har alltid vært sykt kresen, og jeg visste dette kom til å bli en utfordring på Camp Kulinaris. Jeg hadde en personlig utfordring, som var å smake på ALT. Det er derfor dere ser at jeg motvillig tar imot alt mulig rart… Og ja, jeg kastet opp blekkspruten igjen, det smakte helt forferdelig.. Det var også derfor jeg lagde matretter som er digg.

Ingen religiøse røtter

Jeg er faktisk verken døpt eller konfirmert! Tenk på det? Det er liksom blitt en standard her i Norge, men den gjelder ikke meg. Jeg er faktisk stolt av dette, fordi jeg synes det er helt tåpelig å skulle skrive meg inn i en trosretning allerede da jeg var baby. Jeg skal heller ikke gifte meg i kirken. Det ville blitt feil, for jeg er ikke religiøs i det hele tatt.

Spenning og variasjon

Jeg er en person som kjeder meg lett, og er alltid på leting etter noe nytt å se, lære eller oppleve. Det verste jeg vet er å føle meg fastlåst i livet, og jeg liker ikke for store forpliktelser, det skremmer meg… Jeg er den rette å spørre om du får en spontan idé, eller trenger idéer!

Jeg er et skolelys

Selv om mange ikke tror jeg tar livet seriøst, så er jeg jo også student… Og det har seg faktisk slik at jeg nesten alltid får A og B i fagene mine, så jeg er ganske flink! Jeg har alltid hatt ganske god gjennomføringsevne, og klarer det meste jeg bestemmer meg for.

Tatovering av en enhjørning

Ja, det er helt sant! Da jeg spilte inn Charterfeber i 2018, tok jeg en tatovering av en liten enhjørning. Dette var revolusjonerende for meg, siden jeg tidligere har vært imot det. Nå synes jeg det kan være fint, så lenge det ikke er for mye eller vulgært.

Overrasket?

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Så utrolig bra at du bestemte deg for å smake på alt! 😀 Det synes jeg alle bør gjøre før de sier at de ikke liker… Måtte le litt da blekkspruten kom opp igjen, haha! 😉 Jeg ble ikke døpt som baby. Da jeg kom til konfirmasjonstiden, ville jeg naturligvis være sammen med vennene mine, så jeg døpte meg en med. før konfirmasjonen! Det var kun 2 stk. som ikke konfirmerte seg kristelig. Hadde det vært i dag, hadde jeg ikke gjort det, for jeg er ikke religiøs. Men men, det går helt fint, hehe! Ha en fin Fredag, Aurora! 😀 Kunne du blogget om hva dine 3-5 topp opplevelser i livet til nå har vært forresten? Klem! <3

   1. Haha.. Den blekkspruten var ikke særlig god, nei… Hehe. Det virker heldigvis ganske hyggelig når man er ungdom å konfirmere seg, så skjønner godt de som gjør det og! Jeg følte litt på presset den gang.

    Ha en fin fredag! Jeg skal få laget et slikt innlegg en gang <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg