5 ting du ikke må si til typen din

Jeg kan si selv at jeg er elendig på å ikke si feil ting til kjæresten min, for jeg er veldig ærlig som person. Jeg glemmer meg til tider, og ser fort at jeg kanskje ikke skulle ha sagt det jeg sa, fordi det er kjipt for typen å høre, eller så blir det aldri glemt. Dette har gitt meg inspirasjon til å skrive et lite innlegg med ting du for all del ikke må si til kjæresten din.

♥ At han har liten tiss

Jeg trodde at dette er lov å tulle med før, men har skjønt det slik at hannkjønn virkelig ikke er glad i å høre dette. Om du forteller typen at tissen er liten, så kan jeg love at dette aldri blir glemt, selv om du bare prøvde å tulle. Aner ikke, men kanskje det er på lik linje som at det ikke alltid er gøy å høre for oss jenter at vi har små pupper?

♥ At han bør bli mer handy

Menn liker å være menn (har jeg inntrykk av), og i rollen kan det fort følge med at man forventes å være flink med hendene. Om du ikke føler typen klarer å gjøre ting hjemme, slik som enkel oppussing, ikke si at han må bli mer handy. Si heller at dere sammen bør lære dere aktiviteten det gjelder sammen.

♥ At han bør trene mer

Menn har også følelser. Selv om vi føler de er barske, så kan det være at de selv ikke synes det er kult å få hint om at de ikke fremstår sterke, men heller puslete eller tjukke. Kropp er kropp, og jeg tror vi må huske på at ingen har det hyggelig når de får presset nedover ørene at de ikke ser bra nok ut.

♥ At en annen mann ville gjort det bedre

Selv om man kan krangle og bli lei, så ikke pek på at en annen mann ville kunnet tilfredsstille deg bedre. Selv om det kanskje finnes en annen som ville gjort ting annerledes, så er det nok veldig sårende å få høre at du på en måte kan byttes ut. Prøv heller å forklar hva du savner i forholdet, og at det er viktig for deg.

♥ Ikke snakk om eksen din

Dette synes jeg gjelder uansett. Med mindre historien skal frem til et interessant poeng, ikke fortell positive detaljer om ditt forhold til eksen din. De fleste liker jo ikke at kjæresten har vært hos noen andre tidligere, så det er greit å ikke vekke masse bilder i hodet på den andre personen.

 

Håper dette var et morsomt lite innlegg en lørdagskveld. Husk at kjæresten din er en person du må sette pris på og helst løfte opp, for man må være der for hverandre på godt og vondt!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg