HOLD DEG UNNA DENNE TYPEN MENNESKE

2019 har lært meg mye, og jeg blir jo klokere for hver erfaring jeg får. I 2019 har jeg fått erfare både meg selv om mange andre fra en side jeg ikke har vært særlig begeistret for. Jeg har selv vært mye sint og negativ, som følge av for mye negativitet. Jeg har ikke likt den negative Aurora noe særlig, den positive er ganske mye bedre å være rundt. Året har heldigvis også tilbudt noen helt vidunderlige ting, slik som et par deltakelser i tv-programmer, lansering av Youtube, nye bekjentskap, personlig utvikling, vi har kjøpt hus, og  mye mer jeg trodde jeg bare kan drømme om. Dette innlegget skal handle om de personene du ikke vil ha i livet ditt, fordi de regelrett skader deg med sin væremåte og handlingsmønster. Jeg har selv på hode og kropp opplevd å bli manipulert til det måtte si stopp, det samme har personer jeg er glad i. Dette har lært meg at man må fjerne slike fra livet sitt før de rekker å gjøre skade. Derfor har jeg skrevet om de kjennetegnene jeg vet om, som du må være obs på når du går inn i nye relasjoner.

BESATT AV PENGER NED TIL HVER KRONE

De menneskene som har vært dårlige mot meg eller noen jeg bryr meg om, har til felles å være veldig opptatt av økonomisk fortjeneste i det de gjør. På den ene siden kan personen være en svindler, ved å prøve å loppe deg for hvert eneste øre h*n kan. Jeg ble selv lurt til å bare betale mer og mer, helt til jeg skjønte at det handlet om utnyttelse av min økonomi. I et annet eksempel ser jeg at disse personene ofte sitter i kniper som de har forårsaket selv, og de trenger å komme seg ut, men har ikke selv penger til det. Om du for eksempel dater noen, og de begynner å spørre om å låne penger etter kort tid, kan dette være en varsellampe du må ta på alvor.

LYVER OM ALT MULIG

En person som ikke bryr seg om stort annet enn seg selv, er villig til å lyve ganske mye. Mangel på moral og rettferdighetssans er en rød tråd i punktene jeg skriver. En giftig person vil lyve om alt bare for å få viljen sin. Dette kan være utroskap i et forhold, økonomi, alder, rene fakta og små detaljer. Dette kan henge sammen med dette med penger. Personen vil ikke at du skal vite hva slags knipe h*n er, og kan for eksempel gjemme regninger, gjenstander eller informasjon. Merker du at personen unngår å svare deg når du lurer på noe? Et dårlig tegn. Jeg prøvde selv å spørre en slik person om en kjempeliten ting, men fikk ikke svar i løpet av de månedene dette var aktuelt å få svar på. Om du ikke får naturlig respons på helt vanlige spørsmål eller temaer, kan det være noe som holdes skjult.

GJØR SEG SELV TIL OFFER

ALLTID er det andre som er helt gale, forvridde, tankeløse, onde og dårlige mennesker. Alltid blir personen offer for nådesløs ondskap og forferdeligheter. Det heter at h*n alltid har hatt så uflaks med de menneskene som dukker opp i livet sitt. Tenk litt etter… Det er jo litt vel rart at denne personen de siste 20 årene har nesten utelukkende blitt dårlig behandlet av alle som har vært i en nær relasjon med personen. Personen kan fortelle om å ha blitt utsatt for utroskap, hat, mobbing eller frekkhet – men er dette vanlig å alltid bli? Mennesker du trodde var gode viser seg i følge den giftige personen å være helt forferdelige mennesker. “Å, jøss! Har du en bror, og han vil ikke hjelpe deg når du trenger det som mest?”. Hva om broren har måttet tåle ganske mye gift i årene som har gått i en slik relasjon?

HAR MANGE UVENNER

De fleste styrer unna giftige personer etter å ha måttet lære hvordan de er. Jeg selv har alltid tenkt at mennesker er i stand til å forandre seg, men hos enkelte sitter destruktiv personlighet så dypt at det ikke er verdt forsøket. Er det ikke rart hvordan ALLE som kjenner til denne personen “tilfeldigvis” har kranglet med h*n, og at ingen har noe til overs? Personen gjentar igjen hvor dårlige mennesker alle rundt er, og at h*n har mistet troen på folk, fordi de gang på gang skuffer. Det er veldig viktig å forklare at “Det er ikke meg, det er deg”, om sine fiender… Du kan også se at personen ofte er i krangel og konflikt med sine nære, slik som familie og venner.

SNAKKER OFTE STYGT OM ANDRE

Dette henger selv sagt sammen med å ha uvenner og å gjøre seg selv til offer. Du kan spørre vedkommende om en person i samme krets eller miljø, og det er ingenting positivt for øre, det er alltid noe stygt å si. Personen er ekspert på å ha noe negativt å si om de fleste, og du blir positivt overrasket når det er noen de faktisk snakker pent om. Nok en gang er personen “omgitt av idioter”, og er jo den eneste fornuftige og snille her i verden. Jeg husker så godt at en slik person en gang sa at “Siden alle andre er så frekke, så kan jo jeg også være det…”, men det slo meg ikke da at dette var noe jeg selv skulle lide under.

 

En ting er soleklart, og det er at du ikke ønsker personer som skader deg og drar deg ned i livet. Det er når de først har fått innpass at de drar deg ned til helvete sammen med seg. Det vi har godt av er mennesker som gjør oss glade, snakker andre opp, er omgjengelige og gode. Om du har en svakhet for å hjelpe de som det ser ut til at verden har snudd ryggen til, tenk deg litt om først… Det er noen der ute som ikke kan reddes, og om du prøver, blir du sugd inn i noe svært ubehagelig og belastende – i verste fall kommer du deg ikke ut av det. De som kommer seg ut, kan omsider gå videre, men det er ikke å forvente å komme seg ut uten stor motstand, irrasjonelle tanker og handlinger, drittslenging og utspekulerte taktikker for å vippe deg av pinnen. Vær forsiktig!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

4 kommentarer
  1. Tenker at det viktigste er å konsentrere seg om de positive sidene med folk og løfte frem det positive i dem, skape et inkluderende og varmt samfunn som fremsnakker heller enn å baksnakke. Da får vi færre offerpersoner, og færre hatere. Rollene vi gir dem, forblir dem i. Det vil si at viss folk ikke løfter frem eller hyller de positive sidene med folk, kan personene det gjelder enklere bli låst i den negative situasjonen, en såkalt “arrestert situasjon” som de lever opp til.

   Tror ikke stigmatisering av enkeltpersoner gjør dem til bedre mennesker. Tenker likevel at det er værre med personer som er i en priveligert situasjon og er populære, men som likevel baksnakker og hater andre på fordi ikke har noe bedre å bruke tiden sin på. Personer som er mindre priviligert, som har fått dårligere sosialisering, dårligere gener, har mindre venner, er i en låst offersituasjon kan ikke gjøre så mye med det med mindre folk gir dem kjærlighet. I motsetning til de som har alt, men likevel velger å være drittsekker, det er de som er forråtner samfunnet

   1. Synes du har mange gode poenger, takk for at du kommenterer. I mitt innlegg vil jeg si at det er basert på begge type grupper, for de jeg har møtt har kommet fra ulike “klasser”.

  2. Vet alt om den type mennesker. Var i et forhold med en slik i flere år som nesten hadde psykopatiske trekk. Det var hele tiden manipulasjon 24/7, hvor han prøvde å overbevise meg hvor dårlige alle i omgangskretsen min var og hvor fantastisk han var. Og skrøt av seg selv hele tiden, hver eneste samtale dreide seg kun om han og jeg pleide å føle meg helt tom for han tok all energien min. Han sa de fæleste ting til meg for å dra ned selvtilliten i tillegg, men fremstilte meg som den gale og han var offeret. Omsider fant han en ny, og dumpet meg. Jeg var helt knekt de årene vi var sammen, og selvom det gjør vondt noen ganger, er det godt å være helt ferdig med han. Men jeg føler meg ekstremt bitter noen ganger når jeg tenker på hva han utsatte meg for

   1. Uff! Det er gjerne slik at man ikke skjønner det, før det har gått en stund. Det er veldig leit. Det er enda godt at du er ute av det! Tror det er vanlig å være litt bitter for sånt, for man har kastet bort mye tid bare på å bli dårlig behandlet.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg