5 NYDELIGE FARGER JEG BRUKER PÅ LEPPENE

I min verden er lepper alfa og omega. Derfor går jeg all in og tipser deg om de leppestiftene jeg selv sverger til! Dette er produkter jeg har brukt i flere år, og som jeg selv varierer i. Dere kan stole på meg, at dette er bra produkter som gjør sminken din en stor tjeneste.

Om du ønsker noe som er rødt og skinner av naturlig fukt, bør du kjøpe denne. Jeg har brukt denne typen i flere år. Den størkner på, også tar du på balm etterpå som gjør at fargen skinner. Disse er de jeg har prøvd av alt som virkelig holder lengst. 

På dette bildet bruker jeg en farge fra Nyx, som er helt nydelig. Den passer virkelig til alt! Jeg synes den er så sykt naturlig på, i tilegg til at den ikke smitter av når du spiser og drikker.

På dette bildet bruker jeg en nydelig farge fra Nyx, Dette er av typen som er metallisk, slik at den glinser, selv om den er helt tørr på. Denne skinner skikkelig, og passer bra til fest eller en ekstra bling til hverdags.

Dette er fargen dere ALLTID spør om når jeg har den på. Den er virkelig helt nydelig! Denne er mettalisk, så den skinner, selv om den er tørr på. Trykk dere inn, for denne er verdt alle pengene!

Dette er samme type som den jeg har linket til over, bare i en annen farge. Denne rosatonen er helt nydelig, og den passer virkelig til det meste. Akkurat som den andre, er dette en farge som sitter hele dagen, og som gjør sminkehverdagen din lekende lett.

 


Jeg gjentar meg selv, dette er virkelig de fineste leppestiftene jeg har og vet om. De er også rimelige, slik at du ikke må tømme hele lommeboken din. Disse kommer jeg til å bruke så lenge de eksisterer på markedet, virkelig.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

2 kommentarer
   1. Ååå, nei. Leter egentlig etter en selv… Du bør uansett sjekke den første jeg har lagt ut i rød, om de har den i nude farge, for ellers er de veldig bra!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg